Potez kome se niko nije nadao: Kim Kardašijan zadala težak udarac suprugu

Potez kome se niko nije nadao: Kim Kardašijan zadala težak udarac suprugu

Autor: | 21/10/2020

0

Kim Kardašijan rođendan je ove godine proslavila na njoj nesvakidašnji način - bez mnogo zvanica, skupih restorana, dekoracije i gala haljina. Ništa od navedenog nije bilo na listi slavne rijaliti zvezde povodom četrdesetog rođendana. Njena želja bila je da se porodica okupi i to na selu. Sa snimanjem čuvenog rijalitija je gotovo, ali članovi familije Kardašijan - Džener odlučili su da napuste gradsku gužvu i pridruže se slavljenici na malo drugačijoj proslavi.

Pročitajte: Kim Kardašijan je skupila hrabrost i odgovorila suprugu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 20. Окт 2020. у 7:45 PDT

Dan su proveli u prirodi, a lepo vreme poslužilo ih je, pa je atmosfera bila fenomenalna. Kim nije otkrila lokaciju na kojoj se porodica okupila, već je na "Instagramu" kratko napisala:

- Srećno mesto. Bez filtera.

Pročitajte: Kim slomljena i očajna, u suzama izbacila Kanjea - Ne vraćaj se!

Ono što je iznenadilo fanove, ali i podgrejalo sumnje da je razvod blizu, jeste činjenica da na fotografijama nigde nema Kanjea Vesta. Poslednjih meseci strani mediji nagađaju da li je u braku slavnog rijaliti para sve kako treba, a sve češći su oni koji navode da je ljubavi došao kraj. Međutim, pre samo nekoliko nedelja Kanje i Kim su na svojim profilima podelili fotografije sa intimne večere koje su pokazale da su braku dali drugu šansu.

Zašto onda sada Kanjea nema pored Kim u njenom najvažnijem danu u godini, možemo jedino da nagađamo. Fanovi su sigurni da Kim više nije mogla da podnese njegove nagle promene raspoloženja, pa je odlučila da on ni ne bude tu.

- Želela je da se opusti sa najmilijima i da ne misli da li će nešto da krene po zlu - naveo je jedan od pratilaca pored najnovije fotografije porodice Kardašijan.

Nadamo se samo da nije ponovo nova svađa u pitanju, pa zato Kim Kardašijan rođendan proslavlja bez supruga.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti