Porodica Kardašijan snimila božićnu fotografiju

Porodica Kardašijan snimila božićnu fotografiju

Autor: | 20/12/2012

0

Porodica Kardašijan predstavila je svoju ovogodišnju Božićnu čestitku i nakon burne godine svojim obožavaocima poručili da je 2012. naposletku bila vrlo prosperitetna za sve njih.
Poznati trio Kim, Kloi i Kortni pozirao je sa svojom majkom Kris Džener i celokupnom familijom, uključujući i preslatku Kortninu decu – trogodišnjeg Mejsona i njegovu sestricu Penelope Skotland, koja slavi svoj prvi Božić.
Familija se pred kraj svake godine okupi i napravi porodičnu čestitku. Na prethodnim čestitkama Kardašijanovi su uglavnom bili u elegantnim, gospodskim izdanjima, ali su za ovu godinu odlučili da svi budu odeveni u belo. Kimino snežno belo mače Mersi takođe je na fotografiji, ali je nedavno posle snimanja uginulo zbog bolesti.
Poznata rijaliti familija je očigledno zadovoljna svojom prazničnom čestitkom, a Kim ju je prva predstavila svojim fanovima:
- Evo je! Našu božićnu čestitku za 2012. radio je neverovatni Nik Saglimbeni i fantastično smo se zabavljali radeći na njoj.
Ono što ni Kim ni čestitka ne otkrivaju je činjenica da nisu svi članovi porodice bili zajedno na snimanju. Oni odsutni su naknadno ubačeni u fotografiju. Tu zanimljivost otkrija je Kimina sestra Kloi tokom gostovanja u emisiji Elen Dedženeris.
- Želimo da ostavimo utisak kako smo uvek svi zajedno i hvala presvetom Fotošopu što nam taj posao olakšava.
Kloin suprug Lamar Odom, mlađa sestra Kendal Džener i zet Skot Disik nisu bili prisutni na zajedničkom fotografisanju.
Još jedna osoba koja je očigledno izostala je bio Kimin dečko Kanje Vest. Iako par izgleda nerazdvojno od kada su počeli da se zabavljaju, poznati reper još uvek se ne oseća kao zvanični član Kardašijan klana. Međutim, ako njihova veza potraje, on bi svakako mogao da se nađe na čestitki za narednu godinu.
Sada kada je u stabilnoj vezi sa Vestom, izvori bliski Kim tvrde da joj je dete među glavnim prioritetima za 2013.
Izgleda kao da je najstarija sestra Kortni, koja već ima dvoje dece sa svojim partnerom Skotom Disikom, navela Kim i Kloi da i same počnu da razmišljaju u ulozi majke.
- Kim i Kloe očajnički žele da i same imaju decu. Činjenica da su gledali Kortni dok se porađa učinila ih je još odlučnijim - izjavio je izvor blizak familiji.
- Kim svim silama želi da zatrudni u narednoj godini, ali dodaje da je njene obaveze oko promovisanja Kardašijan brenda u tome neprestano sputavaju.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti