Kim slomljena i očajna, u suzama izbacila Kanjea: Ne vraćaj se!

Kim slomljena i očajna, u suzama izbacila Kanjea: Ne vraćaj se!

Autor: | 29/07/2020

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest po svoj prilici su u veoma lošim odnosima. Posle prozivki na društvenim mrežama i Kiminom pokušaju da opravda suprugovo ponašanje, izgleda da situacija nije nimalo bolja. Razvod je sve izvesniji, piše strana štampa, a bračni par više ne bira mesto gde će se posvađati.

Kim Kardašijan svesna je da je Kanje otac njene dece i da će razvod uništiti njihovu porodicu, pa zato na sve moguće načine pokušava da izgladi situaciju. Reper je preokupiran svojom političkom karijerom i kandidaturom za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, a njegovo stanje je zabrinjavajuće. Bipolarni poremećaj od koga Kanje boluje u poslednje vreme je na vrhuncu, i Kim više ne može da se nosi sa tim.

Pročitajte: Svetski mediji bruje - Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 24. Мај 2020. у 3:01 PDT

‒ Kim je slomljena. Naravno da želi da Kanje bude kod kuće i da svi uživaju kao porodica, ali to je u ovom trenutku nemoguće ‒ rekao je neimenovani izvor za britanski tabloid. To su potvrdile i nove papraco fotografije na kojima su Kim Kardašijan i Kanje Vest uhvaćeni kako razgovaraju u automobilu. Kim je sve vreme plakala i od očaja nije mogla da dođe sebi.

‒ Suprugu je poručila da se ne vraća kući dok mu se zdravstveno stanje ne popravi ‒ zaključio je izvor.

Pročitajte: Neverovatna stvar uzdrmala brak Kim Kardašijan i Kanjea Vesta - Starleti svega preko glave, preti da će uzeti decu

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti