Holivud gori: Anđelina varala Breda sa kamermanom?!

Holivud gori: Anđelina varala Breda sa kamermanom?!

Autor: | 05/03/2016

0


Već neko vreme se šuška da je brak slavnog para Anđeline Džoli i Breda Pita pred raspadanjem, sada su isplivale nove informacije koje su dodatno podgrejale ove navode, piše Story.rs.

Kako prenosi "Parent herald", Anđelina je Pita prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao da joj oprosti, pa će se njihov brak okončati.


Strani mediji javljaju da je lepa oskarovka trenutno u Kambodži, gde režira film "Prvo su ubili mog oca", ali i gde je stupila u zabranjenu vezu s jednim od članova svog tima.

Štaviše, oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspevaju da sakriju seksualnu tenziju.

Predstavnici za štampu slavnog para još uvek nisu potvrdili nijednu od ovih informacija, a "Parent Herald" ističe da Pit planira da napusti Anđelinu i zasnuje dom u Engleskoj.

Ubrzo pošto su se glasine pojavile, glumica se vratila u Los Anđeles s Paksom, Šajlo i Zaharom, troje od svoje šestoro dece.

Ukoliko je vest o razvodu istinita, moguće je da Bred neće dugo tugovati. Kako piše "Ho​llywood life", on bi utehu mogao da nađe u zagrljaju mlade Selene Gomez, s kojom ga sve češće spajaju.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti