Severina i Milan Popović: Drama oko raskida se nastavlja

Severina i Milan Popović: Drama oko raskida se nastavlja

Autor: | 13/08/2013

0

Biznismen Milan Popović navodno je podneo prijavu Advokatskoj kompaniji protiv advokatice Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja advokatske tajne i davanja poverljivih informacija Severini Vučković.
Iako je pre samo nekoliko meseci govorio da je Seve njegova ljubav i da će imati još dece, Milan Popović tvrdi da on i Severina nisu u vezi od 2011. godine. On je Turlakovu angažovao na raznim pravnim poslovima tokom kojih je imala uvid u različita dokumenta i njegovo poslovanje, te od njega dobila informacije koje je bila dužna da čuva. Ono što je interesantno jeste da je ona istovremeno radila svom klijentu iza leđa jer postoji prepiska između Sanje i Severine u kojoj advokatica savetuje pevačicu da bi trebalo da uradi popis Milanove imovine, kao i sve ono što se vodi na njegovu firmu, te iznosu donacija koje je do sada izdvojio, jer i to utiče na konačnu sumu za alimentaciju.
- Moraš da znaš šta ćeš konkretno tražiti, poslovni ljudi to vole - poručila je, između ostalog, u jednom od mejlova Severini. Savetovala je i da na sina Aleksandra prepiše kuću u Zagrebu i stan u Beogradu, kao i kako da se ponaša u razgovorima u vezi viđanja deteta. Ti saveti su išli i do potvrde da je izgovor koji je Severina imala da ne dozvoli detetu da vidi oca dobro sročen i da je to dobro uradila. Sanja Turlakov nije želela da priča o ovome, jer je navodno u inostranstvu.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti