Ivana Peters: Ovog puta je zaista došao kraj

Ivana Peters: Ovog puta je zaista došao kraj

Autor: | 10/07/2011

0

Rok pevačica i članica bendova "Negativ" i "TAP 011", šarmantna Ivana Peters (36), ponovo se rastala od direktora domaćeg predstavništva firme "Stil", Aleksandra Petersa (36), sa kojim je bila u zvaničnom braku četiri godine. Naime, nakon što su se pre dve godine zvanično razveli, Ivana i Aleksandar su godinu dana kasnije zarad sreće petogodišnje kćerkice Sare obnovili romansu, ali nesuglasice u njihovom odnosu ponovo su se nagomilale, što je rezultiralo konačnim rastankom nekadašnjih partnera.
Ivana se nedugo nakon koncerta grupe "TAP 011" 1. aprila iselila iz zajedničkog stana sa ćerkom Sarom, ali je odlučila da ne menja muževljevo prezime jer joj, kako kaže, ne pada napamet da gubi vreme obilazeći šaltere. Tako da će poznata pevačica u svim poslovnim i privatnim istupima i dalje nositi prezime Peters.
- Tačno je da nisam više sa Aleksandrom, ali ta priča nema veze sa ostalim razvodima u "TAP 011" i našim ponovnim okupljanjem. Svako od nas ima neku svoju intimnu ljubavnu priču, a ja o svojoj, koja je okončana, ne želim više da govorim u javnosti. Bila sam zakonski razvedena i pre obnavljanja naše veze - kazala je Ivana za "Story".

Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti