Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska: Ljubav jača od razdaljine

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska: Ljubav jača od razdaljine

Autor: | 15/07/2011

0


Čim je završio snimanje poslednje tok-šou emisije "Amidži šou" i promociju novog albuma grupe "Flamingosi" "Seti se našeg zaveta", Ognjen Amidžić spakovao je kofere i krenuo u Njujork kod devojke, poznate manekenke Danijele Dimitrovski. U američkoj metropoli, u koju je, kako kaže, podjednako zaljubljen kao u Dimitrovsku, multitalentovani umetnik proslavio je godišnjicu ljubavne veze sa lepom manekenkom. Mada su tokom proteklih godinu bili često razdvojeni, Ognjen tvrdi da razdaljina nije uticala na njihovu ljubav, jer su putem "Skajpa" non-stop razgovarali.
- Nije lako izdržati bez fizičkog kontakta, ali ako želite da vam veza uspe - ništa ne predstavlja problem. Nije mi teško da mrtav umoran čekam do dva ujutru da bismo se čuli. Budući da dugo pričamo, ne legnem pre četiri. Zato koristimo svaki slobodan trenutak da budemo zajedno. Presrećan sam što ćemo naredna dva meseca biti zajedno. Imao sam turbulentnu godinu. Utoliko sam jedva dočekao da odem na poduži odmor - kaže Ognjen za "Novosti".
Ognjen otkriva da nije očekivao da će odmah po objavljivanju novog albuma početi da stižu pozivi za nastupe, koje je, nažalost, morao da odbije zbog unapred zakazanog odlaska u Ameriku. Ljubav mu je, ipak, na prvom mestu.
Voditelj televizije Pink i njegova izabranica sredinom avgusta kreću na letovanje u Tursku, gde će boraviti u poznatom letovalištu Belek. Tom prilikom popularni par odmaraće se u kompleksu luksuznog hotela "Adam i Eva" sa pet zvezdica, a svaki slobodan trenutak koristiće kako bi se posvetili jedno drugom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti