Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Njujorška idila zaljubljenih

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Njujorška idila zaljubljenih

18/07/2011

0


Budući da su često zbog poslovnih obaveza razdvojeni, svetski poznata lepotica Danijela Dimitrovska i popularni voditelj Ognjen Amidžić, sada kada zajedno borave u Americi, gde uspešna manekenka živi i radi, svaki slobodan trenutak koriste da ga provedu zajedno. Miljenica modnih kreatora kaže da joj Njujork izgleda potpuno drugačije kada je njen dragi sa njom.
- Sve je drugačije kad je Ognjen tu, pa i Njujork. Sve mi je lakše, ispunjena sam i srećna, jer mi je on velika podrška. Bez obzira na sve obaveze koje imam, dosta vremena provodimo zajedno. Radimo sve što bismo radili bilo gde da se nalazimo: šetamo, izlazimo, idemo u muzeje, u teretanu, bioskop, družimo se sa prijateljima, idemo u šoping, radimo sve što nam padne napamet - sa velikim osmehom za magazin „Hello!“ započinje razgovor Danijela Dimitrovska, a na njene reči nadovezuje se voditelj popularne emisije televizije „Pink“ Ognjen Amidžić.
- Jedva sam čekao da dođem u Ameriku jer se u njoj osećam kao da sam na drugoj planeti. Odmaram se, padaju mi nove ideje na pamet, obnavljam energiju u pravom smislu te reči i, što je najvažnije, provodim dvadeset četiri časa sa Danijelom. Njujork je grad gde jednostavno ne može da ti bude dosadno. Zahvaljujući nekim prijateljima, imam pristup najpopularnijim američkim televizijijama, čemu sam maksimalno posvećen. Gledam na koji način rade, kako razmišljaju, koje su nove tendencije, kako se realizuju zamisli, kako čitav sistem funkcioniše - pod ustiskom priča autor emisije „AmiDž šoua.
- Nedavno smo posetili „Natural History Museum“ i utisci su vrlo sveži. Postavka je fantastična, trenutno su dinosaurusi najposećenija atrakcija. Planetarijum me je oborio s nogu, fascinirani smo svim što smo videli - kaže Danijela, dok Ognjen ističe da im je „Moma“ sledeći muzej koji planiraju da posete.
- Ulicom Brodvej prolazimo skoro svakog dana, ali još nismo bili na nekoj predstavi. O tome ćemo razmišljati po završetku ture po muzejima. Ovoga puta nećemo nigde da putujemo izvan Njujorka, jer su Danijeline poslovne obaveze vezane za ovu metropolu - ističe šarmantni voditelj i napominje da im je jedan od omiljenih restorana „Srpska kafana“.
- Jedemo na raznim mestima, ovde je izbor neverovatan. Najčešće odlazimo na suši, ali povremeno posetimo i „Srpsku kafanu“, jer je naša hrana najbolja - kaže Ognjen.
Poznati par nedavno je imao priliku da u jednom restoranu u Njujorku proslavi godišnjicu zabavljanja.
- Tom prilikom, uz pomoć prijatelja, organizovala sam mu parti koji je za njega bio iznenađenje. Bilo je fenomenalno. Dobio je poklon koji je dugo želeo, a nije mogao ni da pretpostavi da bih mu ja to kupila - kaže manekenka, zaštitno lice najnovije „Adidas“ kolekcije koju je dizajnirala čuvena britanska kreatorka Stela Makartni.
- Danijela mi je stvarno priredila veliko iznenađenje. Nisam to očekivao i pokloni koje sam od nje dobio oduševili su me. Nisam ni ja njoj ostao dužan, kupio sam joj nešto što je dugo želela - kaže popularno televizijsko lice televizije „Pink“.
- Osećam kao da se Ognjen i ja znamo mnogo duže, nisam ni svesna da je prošla jedna godina, stvarno je proletelo. Sve što radi savršeno mi odgovara, još imam „onaj“ osećaj sa početka veze - ističe zavodljiva brineta i napominje da jedva čeka avgust kada će njen voljeni i ona otputovati u Antaliju u hotel „Adam i Eva“ na odmor. Nekoliko slobodnih dana popularni par zajedno će provesti i u Srbiji.
- O tom hotelu dugo već razmišljam, jer sam čuo da je odličan. Turska je idealna za potpuni odmor, jer u takvim hotelima ni o čemu ne razmišljaš, a i hrana je za desetku - kaže Ognjen Amidžić.

Piše: Jelena Popović

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti