Ognjen Amidžić: Rastrzan između brojnih obaveza

Ognjen Amidžić: Rastrzan između brojnih obaveza

Autor: | 29/12/2012

0

Televizijska zvezda Ognjen Amidžić podjednako uspešno radi kao autor i voditelj emisije „Ami G Show“ i kao muzičar u grupi „Flamingosi“, u kojoj nastupa zajedno sa glumcem Marinkom Madžgaljem. Trenutno ima mnogo poslovnih obaveza, priprema dve poslednje emisije u ovoj godini, a uporedo sa tim zakazuje prednovogodišnje koncerte koje će imati u Srbiji. Zajedno sa glumcem Madžgaljem nastupiće u Kragujevcu i Beogradu. Duhoviti Šapčanin jednu emisiju pre novogodišnje noći posvetio je smaku sveta, koji će „obraditi“ u svom šaljivom maniru. Iako ovih dana gotovo da nema minuta odmora, svaki trenutak koristi da preko telefona nešto dogovori. Voditelj vrcavog duha uveliko planira odmor odmah posle novogodišnjih praznika. Na zimovanje će otputovati sa prelepom suprugom, svetskim top-modelom Danijelom Dimitrovskom. Ona je, baš kao i njen simpatični suprug, rastrzana između brojnih obaveza u modnoj agenciji „Models Inc“, u kojoj je suvlasnica.
Bračni par ne može da dočeka dan kada će krenuti na odmor na kome će se opustili od stresnog, ali plodonosnog poslovnog perioda. Šarmantni tridesetsedmogodišnjak može da bude zadovoljan poslovnim rezultatima u godini na izmaku, a naročito je ponosan na ekskluzivni intervju koji je uradio sa latino pop-divom Dženifer Lopez, koji je emitovan u njegovoj veoma gledanoj emisiji na televiziji „Pink“. Njegova supruga nedavno je boravila u Šangaju, gde je prisustvovala finalnom izboru za „Ellite Model Look“.
Iako Amidžić ne skija, jedva čeka zimovanje da se odmori i nakupi energiju za naredni period. Osim toga, jedva čeka da se osami sa zanosnom dvadesetpetogodišnjom suprugom, sa kojom planira potomstvo. Prinova će, bez ikakve sumnje, biti kruna njihove ljubavi koja je počela pre dve i po godine, kada su se strasno zaljubili jedno u drugo.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Foto: Life Content, Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti