Danijela i Ognjen: Konačno na istom kontinentu

Danijela i Ognjen: Konačno na istom kontinentu

Autor: | 10/04/2011

0

Poznata manekenka Danijela Dimitrovska i njen izabranik, popularni voditelj televizije „Pink“ Ognjen Amidžić narednih mesec i po dana živeće na relaciji Beograd-Pariz.
Naime, naša lepotica, rodom iz Požarevca, koja je radila za prestižne kreatore širom sveta, zbog novog modnog angažmana, na kratko, preseliće se iz Amerike u Francusku. Danijela trenutno boravi u Beogradu, a već za nekoliko dana se sprema da otputuje u Pariz.
- Tek što sam doputovala iz Amerike u Srbiju, već za nekoliko dana opet putujem. Malo sam umorna od aviona, tako da će mi ovaj kratak predah u Beogradu baš prijati. Uskoro odlazim u Pariz. U tom predivnom gradu sam živela tri godine i uživam kada boravim u njemu. Budući da u „grad svetlosti“ nisam odlazila godinu i po dana, uželela sam se starih klijenata, koje planiram uskoro da posetim. Nedavno sam potpisala ugovor sa prestižnom modnom agencijom „IMG Pariz“, te ću se za njih u narednom periodu slikati za kataloge - kaže za magazin „Hello!“ Danijela Dimitrovska i dodaje da će je na ovom putu pratiti i njen dečko Ognjen Amidžić.
- To je već postalo uobičajeno, gde god ja putujem Ognjen mi se redovno pridruži. U Parizu sam živela nekoliko godina, ali još ima mnogo mesta koje zbog poslovne prebukiranosti nisam imala priliku da posetim. Tek ove godine zajedno sa Ognjenom planiram da se popnem na Ajfelov toranj - kroz osmeh kaže manekenka koja je nedavno postala zaštitno lice čuvene britanske kreatorke Stele Makartni.
- Do sada nikada nisam imao prilike da putujem u Pariz, tako da jedva čekam da posetim tu prelepu metropolu. S obzirom na to da će Danijela duže boraviti u tom predivnom gradu, koristiću svaki slobodan trenutak da ga tamo provedem sa njom. Danijela će mi biti odličan turistički vodič budući da je u Francuskoj živela tri godine. Znajući koliko je obično angažovana, verujem da ću u istraživanje Pariza obično ići sam - kroz osmeh kaže šarmantni autor i voditelj emisije „AmiDž“ šou i, nastavljajući da govori o svojim poslovnim planovima, dodaje da se nada kako će se novi CD „Flamingosa“ na našem tržištu pojaviti krajem aprila.
- Trenutno sam usredsređen na osmišljavanje i vođenje „AmiDŽ“ šoua. Drago mi je što je rijaliti šou-program „Dvor“ u realizaciji televizije „Pink uspešno završen, ali moram da priznam da je bilo naporno. Sada se pomalo odmaram i imam više vremena da se posvetim završavanju novog CD-a „Flamingosa“, mada veći deo ne zavisi od mene nego od Marinka Madžgalja. On je bio angažovan na premijeri predstave „Doručak kod Tifanija“. Nadam se da će uskoro i on ugrabiti nešto više vremena kako bismo naš novi CD priveli kraju - rekao je za magazin „Hello!“ voditelj televizije „Pink“ Ognjen Amidžić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti