Svako svojim putem: Danijela Dimitrovska posle razvoda napustila Srbiju, evo ko joj pravi društvo i pruža utehu (foto)

Svako svojim putem: Danijela Dimitrovska posle razvoda napustila Srbiju, evo ko joj pravi društvo i pruža utehu (foto)

Autor: | 20/07/2022

4

Danijela Dimitrovska napustila Srbiju

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska nedavno su saopštili da je na njihov deset godina dug brak stavljena tačka, a ubrzo potom svako je krenuo svojim putem.

Pročitajte: Kraj posle 10 godina! Razvodi se Ognjen Amidžić, voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem - Nije kriva treća osoba

Mirko Tabašević

 

Nekadašnja manekenka spakovala je kofere i otputovala u Solun, odakle nam preko Instagrama svakodnevno šalje živopisne razglednice.

Pročitajte: Da li ovako izgleda žena koja se razvodi? Danijela Dimitrovska zatekla javnost objavama na Instagramu (foto)

Instagram

 

Danijela je u Grčkoj sa najboljim prijateljem, a sudeći po objavama na popularnoj društvenoj mreži, očito je rešila da posle velike prekretnice u životu sebi da malo oduška, pa osim u dobrom društvu i prelepom morskom ambijentu, uživa i u delikatesima mediteranske kuhinje, ne mareći za kalorije.

Pročitajte: On je imao 36, a ona jedanaest manje - Ekskluzivne fotografije sa venčanja Ognjena i Danijele, tada je ljubav bila najvažnija

Instagram

 

Na Danijelinim Instagram pričama smenjuju se atraktivne odevne kombinacije, kako za plažu, tako i one za večernje izlaske, a po uskim topićima koji su najčešće njen izbor jasno je da se još može pohvaliti vitkom linijom.

Instagram

 

Komentari (4)

Loading
Taca 21:43 20.07.2022
Odgovori

E Ognjene kako ćeš reći da je najlepša žena koju si vidio? I kad izuzmemo pevaljke i starlete Beograd obiluje lepoticama u jednoj podnevnoj setnji videces puno lepsih

Max 08:27 21.07.2022
Odgovori

Znam da su ukusi razliciti ali ako vi ovo smatrate lepoticom onda ste duboko u zabludi.

Nobody 00:55 23.07.2022
Odgovori

Čitam komentare i ne verujem... Pa zar je ama baš sve u lepoti?

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti