Danijela Dimitrovska: Brak je još više zbližio Ognjena i mene

Danijela Dimitrovska: Brak je još više zbližio Ognjena i mene

Autor: | 06/11/2012

0

Jedna od najuspešnijih srpskih manekenki u svetu Danijela Dimitrovska podjednako je posvećena i profesionalnim i privatnim obavezama. Supruga voditelja Ognjena Amidžića, koja je sarađivala sa najpoznatijim kreatorima današnjice, u poslednje vreme najviše vremena provodi u Beogradu, gde je u saradnji sa Mirjanom Udovičić i crnogorski supermodelom Marijom Vujović otvorila modnu agenciju “Models inc - Elite Model Look”. Mada može da se pohvali mnogim uspesima, Danijela naglašava da još mnogo toga ima da pruži na profesionalnom polju, ali da javno ne govori o svojim ciljevima i planovima.
Na pitanje da li se nešto bitno promenilo u njenom i Ognjenovom odnosu posle venčanja, Danijela kaže:
- Ognjen i ja smo živeli zajedno i pre nego što smo se venčali. Ništa se nije promenilo što se tiče navika, ali jeste u našem odnosu. Brak nas je još više zbližio, sada smo zvanično porodica, bez obzira na to što mnogi kažu da papir ne znači ništa. Nedavno sam popunjavala formular za vizu, pa sam u rubrici za članove porodice, umesto mame i tate, sada navela supruga. To menja osećaj i doživljaj stvari.
Kakav je Ognjen privatno, u porodičnom ambijentu?
- Isti je kakav je i na televiziji - zabavan, duhovit i iskren. Ognjen je čovek koji se ne folira, pozitivan je i to prenosi na okolinu. Stalno me zasmejava i u našoj kući je zabavno 24 sata.
Da li vam pomaže oko kućnih poslova?
- Organizacija je ključ svega, a meni to baš ide od ruke. Žena je vrat svake porodice. Dogovor i poverenje su veoma važni u našem odnosu. Ognjen je zadužen za nabavku i za izbacivanje smeća, ali nema naviku da radi i pomaže po kući. To poštujem, jer sam prilično staromodna i više volim sama da obavim neke stvari. Ne zbog toga što nemam poverenja u njega, već mislim da žene to mogu bolje. Ali Ognjen kuva najbolju kafu, bolje čak od mene. Ja sam odgovornija od njega, možda neke stvari shvatam ozbiljnije, ono u čemu se razlikujemo su sitnice, ali to ne ugrožava naš odnos.
Planirate li uskoro proširenje porodice?
- Nemamo planove tog tipa. Ono što trenutno želimo jeste da se volimo, da nam bude lepo, da putujemo i da uživamo. Nigde ne žurimo.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti