Danijela Dimitrovska: Najveća podrška suprugu Ognjenu Amidžiću

Danijela Dimitrovska: Najveća podrška suprugu Ognjenu Amidžiću

Autor: | 29/05/2013

0

Supruga Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska, pružila je podršku svojoj jačoj polovini na promociji nove pesme i spota grupe "Flamingosi". Veče je provela u društvu Dubravke Mijatović.
- Ognjen bez mene ništa ne bi mogao. Ja sam zaslužna za uspeh jer sam njegova najveća podrška - kroz smeh komentariše lepa manekenka to što njen suprug uporedo vodi "Farmu" i "Amidži šou" i radi s grupom.
Danijela i Ognjen koji će uskoro postati roditelji upravo na promociji spota proslavili su prvu godišnjicu braka. Manekenka ističe da je prva godina prošla brzo jer su često putovali, ali i dosta radili. U ljubavi, kaže, uživa kao i prvog dana, a kako bi zaista volela da proslave prvu godišnjicu svoje ljubavi, još uvek ne zna.
- Slučajno se desilo da je promocija spota dogovorena baš na naš najvažniji dan. Ali neće se izvući samo s ovim - našalila se Danijela.
Pesma "Srce" koju su Flamingosi predstavili, vesela je i pevljiva, te pretenduje da postane letnji hit.
- Ja sam spot videla prva, pre svih i dopada mi se. Sve što oni rade je svojevrsna porodična manufaktura jer smo svi uključeni u proces rada. Nadam se da će biti hit - istakla je Danijela.

Izvor: Blic

Foto: Goran Srdanov

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti