Danijela Dimitrovska: Želja mi je da Ognjenu podarim naslednika

Danijela Dimitrovska: Želja mi je da Ognjenu podarim naslednika

Autor: | 25/11/2012

0


Jedna od najuspešnijih manekenki sveta Danijela Dimitrovska priznaje da joj je jedina neostvarena želja da podari naslednika voditelju Ognjenu Amidžiću, za koga se udala u maju!
- Planiramo bebu, ali se ne opterećujemo kada će se to desiti. Od trenutka kada smo se venčali oboje smatramo da je sledeći korak dete. Bilo bi čudno da je drugačije i bićemo presrećni kada se to desi - kroz osmeh kaže Danijela za naš list.
Zbog poslovnih angažmana ova atraktivna crnka dosta vremena provodi u Dalasu i Njujorku, a uskoro putuje i u Nemačku.
- Radim za svoje stalne klijente i prezadovoljna sam. Ognjen i ja smo već sada uigran tim, pa lakše podnosimo razdvojenost. Uvek kada putujem po dva-tri sata provodimo na Skajpu - priča manekenka i dodaje da je Ognjen divan suprug:
- Slušamo se uzajamno i zaista uživamo u zajednički provedenom vremenu i putovanjima.
Danijela je u svojoj agenciji "Models INC" izabrala predstavnice za Srbiju i Crnu Goru s kojima uskoro putuje na svetsko takmičenje. Dimitrovska kaže da je revoltirana zato što danas mnoge devojke koje nemaju zanimanje sebe nazivaju manekenkama, zbog čega ovaj poziv mnogi povezuju sa prostitucijom.
- Nažalost, realno stanje je da je samo nas nekoliko uspešnih manekenki koje su stvorile karijeru u inostranstvu, dok ostale to sebi stavljaju kao titulu da bi imale profesiju. Nikad nisam imala dodira sa prostitucijom i takvim ponudama jer sam uglavnom radila u inostranstvu, a ne znam kakva je situacija po tom pitanju u Srbiji - ističe manekenka, koja je u poslednjem trenutku napustila Njujork pre udara uragana Sendi.
- Hvala bogu, imala sam sreću da zamenim kartu i vratim se u Srbiju. Prijatelji koji žive u tom delu grada u kome sam i ja ostali su bez struje i vode, a kažu da je oluja bila užasna - kaže Danijela.
Dimitrovska otkriva da je po dolasku u Srbiju imala priliku da prva čuje pesmu koju je snimio Ognjenov alter ego Oskar Savić.
- Pesma sa zove "Zeka peka" i oduševljena sam! Jedva čekam da je emituje, volim kako radi Oskar, a Ognjen na to nije ljubomoran - kroz šalu kaže manekenka.

Izvor: Pressonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti