Minja Miletić: Biću stroga, ali pravedna u "Kompasu"

Minja Miletić: Biću stroga, ali pravedna u "Kompasu"

Autor: | 02/07/2011

0


Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Pink" Minja Miletić od nedelje će sa koleginicom Sofijom Kažić voditi političku emisiju „Kompas". U ovoj formi političko-zabavnog tok-šoua koji počinje u 18 časova one će sa gostima pričati o četiri aktuelne teme koje su obeležile prethodnu nedelju.
- Imaćemo dva suprotstavljena tima koji će pričati o aktuelnim temama sat i po vremena. Goste ćemo birati na osnovu dešavanja o kojima ćemo voditi debatu, a publika će SMS glasovima davati podršku timu za koji navija. Cilj emisije je humanitarnog karaktera jer prihod od glasanja odlazi kao pomoć najugroženijima bilo da je u pitanju pojedinac, porodica ili neka ustanova - otkrila je Minja za “Press”.
U njenoj novoj emisiji političari će odgovarati i na pitanja koja nisu vezana samo za politiku. Na pitanje da li će biti popustljiva prema nekima, atraktivna voditeljka je bila izričita.
- Biću stroga, ali pravedna prema političarima. Svim silama ću braniti svoj tim i pružati mu podršku do pobede. Bez obzira ko se nađe u takmičarskom timu, moraće da odgovara na zadatu temu bez obzira da li je vezana za njegovu branšu - ističe Minja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti