Sastojci:
- 600 g fileta oslića
- 2 limuna
- 1 glavica crvenog luka
- 2 zelene paprike
- 500 g krompira
- 150 g maslina punjenih paprikom
- 1/2 veze peršuna
- 3 čena belog luka
- 1 dl maslinovog ulja
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Filete oslića poprskati sokom od jednog limuna, a potom ih obariti u slanoj vodi i iseći na manje komade. Krompir obariti u ljusci, te ga ohladiti i iseckati na kocke.
3. U manjoj posudi sjediniti maslinovo ulje, beli luk, peršun i sok od jednog limuna, te dodati mešavinu začina po ukusu.
4. Posebno sjediniti komade oslića, krompir, papriku, crveni luk i masline, pa preliti pripremljenim prelivom i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)