Sastojci:
- 300 g praške šunke
- 4 jajeta
- 1 praziluk
- 200 g kiselog celera iz tegle
- 1 manja konzerva ananasa
- 200 g majoneza
- 2 dl pavlake
- mešavina začina
Priprema:
1. Prašku šunku i praziluk iseći na kockice.
3. Rendani celer iz tegle i ananas ocediti od suvišne tečnosti.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti prašku šunku, praziluk, jaja, ananas i rendani kiseli celer.
5. Posebno umutiti majonez i pavlaku pa začiniti po ukusu. Dobijenu smesu preliti preko seckanih sastojaka i polako promešati varjačom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Đoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)