Sastojci:
- 350 g zamrznutih račića
- 2 sveža krastavca
- 200 g mariniranih šampinjona
- 2 paradajza
- 2 dl pavlake
- 1 dl gustog jogurta
- prstohvat belog luka u prahu
- 1 kašičica mirođije
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Račiće obariti u slanoj vodi a zatim ih ocediti od suvišne tečnosti.
3. Umutiti pavlaku, jogurt, beli luk u prahu, mirođiju i začine po ukusu.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti krastavac, paradajz, šampinjone i račiće. Preliti smesom od pavlake i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Đoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)