Sastojci:
- 500 g pilećeg belog mesa
- 150 g mladog spanaća
- 1/2 glavice celera
- 1 kisela jabuka
- 2 koluta ananasa iz kompota
- 60 g oraha
- 100 g mariniranih šampinjona
- 1 kašika senfa
- 1 kašika soka od limuna
- 1 dl pavlake
- 200 g majoneza
- so
Priprema:
1. Pileće belo meso obariti u slanoj vodi a zatim ga ocediti, ostaviti da se ohladi i iseći na kockice.
3. Kolutove ananasa ocediti od suvišne tečnosti i iseći na kocke, marinirane šampinjone na listove, a orahe krupno iseckati.
4. Posebno umutiti pavlaku, sok od limuna, senf i majonez, posoliti po ukusu i promešati.
5. U većoj posudi sjediniti piletinu, jabuku, celer, ananas, spanać i marinirane šampinjone. Salatu preliti pripremljenom smesom od majoneza i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Đoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)