Sastojci:
- 500 g lignji
- 500 g krompira
- 4 čena belog luka
- 1 vezica rotkvica
- 2 kašike seckanog peršuna
- 300 g špargli iz konzerve
- 100 g zelenih maslina
- 1/2 veze mladog luka
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 2 limuna
- 3 jajeta
- začin C, biber
Priprema:
1. Lignje obariti, pa telo iseći na kolutove a repove na manje komade. Krompir i jaja skuvati i ostaviti da se ohlade pa ih oljuštiti i iseći na kolutove, špargle iseći na manje komade, mladi luk, beli luk, rotkvice i masline iseckati na kolutove a limun iscediti.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Prvomajski ručak po recepturi Jelene Đoković: Roštilja i ona, ali na poseban način
Prvomajski ručak Jelene Đoković
30/04/2024
Saznajte višeĐoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)