Sastojci:
- 500 g lignji
- 500 g krompira
- 4 čena belog luka
- 1 vezica rotkvica
- 2 kašike seckanog peršuna
- 300 g špargli iz konzerve
- 100 g zelenih maslina
- 1/2 veze mladog luka
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 2 limuna
- 3 jajeta
- začin C, biber
Priprema:
1. Lignje obariti, pa telo iseći na kolutove a repove na manje komade. Krompir i jaja skuvati i ostaviti da se ohlade pa ih oljuštiti i iseći na kolutove, špargle iseći na manje komade, mladi luk, beli luk, rotkvice i masline iseckati na kolutove a limun iscediti.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)