Sastojci:
- 2 veće cvekle
- 1 veća jabuka
- 3 šargarepe
- 1/2 celera
- 1 limun
- 0,5 dl maslinovog ulja
- kim
- mešavina začina
Priprema:
1. Cvekle, šargarepe, celer i jabuku oguliti i izrendati na krupno rende.
2. Limun iscediti.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti rendanu cveklu, šargarepu, celer i jabuku.
4. Posebno umutiti sok od limuna, maslinovo ulje, mešavinu začina po ukusu i malo kima.
5. Pripremljenu marinadu preliti preko rendanog povrća i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Prvomajski ručak po recepturi Jelene Đoković: Roštilja i ona, ali na poseban način
Prvomajski ručak Jelene Đoković
30/04/2024
Saznajte višeĐoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)