Sastojci:
- 2 veće cvekle
- 1 veća jabuka
- 3 šargarepe
- 1/2 celera
- 1 limun
- 0,5 dl maslinovog ulja
- kim
- mešavina začina
Priprema:
1. Cvekle, šargarepe, celer i jabuku oguliti i izrendati na krupno rende.
2. Limun iscediti.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti rendanu cveklu, šargarepu, celer i jabuku.
4. Posebno umutiti sok od limuna, maslinovo ulje, mešavinu začina po ukusu i malo kima.
5. Pripremljenu marinadu preliti preko rendanog povrća i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)