Marija Kilibarda otkriva tajnu svoje lepote

Marija Kilibarda otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 08/02/2012

0

Jedno od najlepših lica na malim ekranima Marija Kilibarda osvaja iskrenim osmehom i prirodnošću. Jedna od voditeljki emisije „Žene“ na „Prvoj“ televiziji nedavno je u istoj ulozi blistala u emisiji „Prvi glas Srbije“, u kojoj je pokazala svoj prepoznatljivi šarm i spontanost. Tridesetogodišnja Beograđanka se od prošle godine zabavlja sa Filipom, sa kojim je ranije bila u vezi sedam godina. Posle nekoliko godina pauze, ponovo su dali šansu njihovoj ljubavi i obnovili vezu.
Ova visoka crnka je odani prijatelj i sa ponosom ističe da joj je drugarstvo jedna od najbitnijih stvari u životu.
Voditeljka koja je karijeru započela na nekadašnjem „Trećem“ kanalu priznaje da ne troši previše vremena za ulepšavanje, ali da za svoj mladoliki izgled može da zahvali prirodi i roditeljima.
Koliko pažnje posvećujete izgledu?
- Budući da radim posao koji zahteva stalno šminkanje, a imajući na umu i moje godine, svi mi kažu da vrlo malo vremena posvećujem nezi i izgledu. Preterano se oslanjam na dobru genetiku. Nedavno jemoja kozmetičarka, posle sveg „terora“ koje moje lice trpi zbog „teške“ šminke, bila zapanjena dobrim stanjem kože budući da sam poslednji put bila na tretmanu pre dve godine. Hvala majci prirodi i dobrim genima što nemam ozbiljnijih problema. Tek sada mi se budi svest da bi trebalo da povedem računa o stanju kože lica, najviše zbog posla kojim se bavim. Sve što radim, a to podrazumeva mazanje najobičnijom hidratantnom kremom i povremeno prskanje aktivnim kiseonikom tokom dana, izgleda da nije dovoljno za negu.
Da li se na vašem licu mogu videti posledice neprospavane noći?
- Uvek se vidi, mislim da mi generalno nedostaje nešto više sna. Uvek se na mom licu vidi manjak sna. Sve ostalo moja koža trpi i lepo podnosi. Ni konzumiranje brze hrane se ne vidi na mom licu.
Imate li  razvijene zdrave životne navike?
- Najbolja sam u teoriji, a kada dođe do toga da u svoj život „utisnem“ brigu o balansiranoj ishrani i zdravu fizičku aktivnost, često shvatim da sam se u tom smislu malo zapustila. Poput većine žena, i ja imam faze. Kada mi organizam pošalje poruku da sam se previše opustila, „ubacim“ se u drugu, ekstremnu životnu fazu. Tada izuzetno vodim računa o zdravoj ishrani i četiri puta nedeljno treniram. Jedem voće i povrće. Bez mesa i povrća ne mogu da preživim, a uzimam i veliku količinu tečnosti, što je važno za blistavi izgled kože.

Intervju: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti