Marija Kilibarda: Zdravstveni problemi

Marija Kilibarda: Zdravstveni problemi

Autor: | 08/03/2012

0

Voditeljka TV Prve Marija Kilibarda ovih dana preživljava pravu životnu dramu. Naime, jedna od domaćica emisije “Žene” pre nekoliko dana tokom snimanja osetila je jak bol u predelu kičme, posle čega je utvrđeno da se radi o ozbiljnoj povredi tri diskusa.
Lepa voditeljka se trenutno nalazi na opravku i rehabilitaciji, ali nije isključena mogućnost da bude operisana. Marija je u prvi mah mislila da se radi o običnoj ukočenosti, a potom je shvatila da se radi o ozbiljnom zdravstvenom problemu.
- Sve se desilo pre desetak dana tokom emitovanja ‘Žena’. Marija je u toku emisije osetila bol u predelu donjeg dela kičme. Po završetku emisije požalila se koleginicama i one su je posavetovale da odmah ode u Urgentni centar, međutim ona to nije poslušala već je smatrala da se radi o običnoj ukočenosti. Posle dva dana bol je postajao sve intenzivniji, zbog čega je morala da ode kod lekara i odmah na privatnoj klinici uradi snimak magnetnom rezonancom. Pregledom je utvrđeno da se radi o teškoj povredi tri diskusa i da će najverovatnije jednog dana morati na operaciju. Za sada Mariji je propisano strogo mirovanje, a svaki dan odlazi na fizikalnu terapiju i jedini izlazak joj je subotom kada radi emisiju. Tada mora da popije šaku lekova za bol kako bi izdržala sedenje - navodi sagovornik Pressa.
Celu priču potvrdila je i Marija, koja je rekla da prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svom životu, ali da veruje u oporavak jer se pridržava svega što lekari kažu.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin