Danijela Jankov otkriva tajnu svoje lepote

Danijela Jankov otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 25/04/2012

0

Voditeljka Danijela Jankov prepoznatljivo je lice popularne emisije „Ekskluziv“ na televiziji „Prva“. Njen negovan izgled je uočljiv na prvi pogled, a zbog profesionalnosti i odlične dikcije kolege je smatraju odličnom televizijskom voditeljkom.
Pre nego što je počela da radi na „Prvoj“ televiziji bila je velika televizijska zvezda u Bugarskoj, u koju se odselila zbog ljubavi. Posle razvoda od poznatog bugarskog voditelja Andreja Arnaudova, vratila se u rodni Beograd.
Vedra tridesetjednogodišnjakinja je kao televizijska voditeljka i novinarka počela da radi pre dvanaest godina. Novinarsku karijeru započela je kao student prve godine Pravnog fakulteta, kada se prijavila na konkurs za nova lica „BK“ televizije. Pamtimo je kao voditeljku autorske emisije „Metamorfoza“, čija je tema bila uticaj televizijskih reklama na čoveka. Potom je postala lice televizije „Foks“, da bi je posle toga ljubav odvela u Bugarsku, gde je napravila uspešnu karijeru.
Danas je Danijela popularno televizijsko lice koje je brojne gledaoce osvojilo  duhovitim komentarima, pozitivnom energijom i otvorenošću koju pokazuje u javnosti. Lepa voditeljka svetle puti za magazin „Hello!“ otkriva tajne svog negovanog i svežeg izgleda.
Koliko vremena i pažnje pridajete šminkanju, a koliko čišćenju i negovanju lica?
- Šminkam se svakog dana, naravno, u skladu sa prilikom za koju se doterujem. Za posao često stavim samo puder, maskaru i rumenilo, akada imam dovoljno vremena da se posvetim sređivanju, sa zadovoljstvom se  našminkam, ali biram diskretne tonove. Obožavamšminkanje.
Koji su vaši svakodnevni rituali nege?
- Umivanje, piling lica, detaljno čišćenje i nanošenje kreme su redovni rituali za negu lica. Povremeno stavim masku, ali to retko činim.
Da li redovno idete kod kozmetičara?
- Kod kozmetičara sam bila samo jednom u životu, jer do sada nije bilo potrebe, ali možda ću u budućnosti početi redovno da idem na tretmane lica.
Kakav je vaš stav o estetskoj hirurgiji? Jeste li protivnik osvežavanja izgleda mezoterapijom i hijaluronskom kiselinom?
- Mislim da bi žene trebalo da budu obazrive kada je reč o podvrgavanju bilo kakvim zahvatima. Do sadaništa nisam radila, ali ne kažem da možda jednog dana neću. Tada ću razmišljati o tome.
Plašite li se pojave bora?
- Ne plašim se, ali ne znam kako će to biti u budućnosti.
Mislite li da svež izgled kože zavisi od skupih preparata ili od zdravog načina života?
- Mislim da kozmetički preparati ne mogu da pomognu. Žena je lepa kada je srećna i odmorna. Žene koje puše i piju moraju biti svesne da to i te kako utiče na lepotu, ali svako ima prava na izbor. Ja biram zdrav san, mnogo vode, dobru hranu, bez cigareta i alkohola. Ponekad je dozvoljena čaša vina ili rakije.
Koliko emotivna ispunjenost može da "isijava" lice?
- Mnogo. Mada, čovek može da bude srećan i da sija i kada nema emotivnog partnera. Uostalom, pogledajte mene.
Jeste li ikada partneru davali savete o nezi lica?
- Jesam. Inače, ne volim taj mačo stil, kada mi partner kaže da mu nije potrebna krema. Kada je mnogo hladno ili pretoplo, smatram da su muškarcima i te kako potrebn i adekvatna krema i balzam za usne.
Vodite li računa o ishrani i fizičkoj kondiciji?
- Jedem sve što volim, ali imam sreću što mi se dopada zdrava hrana.
Pijete li mnogo tečnosti i mislite li da to utiče na dobar izgled?
- Da, mislim da veoma utiče na svežinu, a ja, na moju sreću,obožavam da pijem vodu u nenormalnim količinama. Ne konzumiram gazirana pića.
Posećujete li ikada solarijum?
- Nikada. Meni su lekari zabranili da se približim solarijumu. Nikada se nisam sunčala, niti nameravam, jer imam mnogo mladeža na telu.
Unosite li  suplemente u organizam?
- Da, trudim se da unosim vitamine u organizam, i to vitamin C i B kompleks multivitamine. Pijem često i propolis kapi zbog lošeg imuniteta.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti