Pop zvezda otkrila novu galaksiju: Mariju Šerifović oduševio mobilni telefon „Samsung Galaxy Z Flip 4“

Pop zvezda otkrila novu galaksiju: Mariju Šerifović oduševio mobilni telefon „Samsung Galaxy Z Flip 4“

Autor: | 27/09/2022

0

Marija Šerifović, osim što odlično peva, odlično se razume i u tehnologiju. Štaviše, pop zvezda uvek je u toku sa novotarijama na haj-tek polju, a kada je nešto oduševi kao „Samsungov“ telefon „Galaxy Z Flip 4“ ili sat „Watch 5“, podrazumeva se da neće oklevati sa kupovinom.

‒ Zaista sam neko ko apsolutno prati haj-tek stvari, pa samim tim ne mogu da odolim novim modelima. Istina, uvek je komplikovano zameniti telefon jer se naviknemo na uređaj koji smo neko vreme koristili. Ipak, nisam sentimentalna po tom pitanju. Štaviše, volim da budem „in“ i kada je telefon u pitanju ‒ priznaje Marija uz smeh.

Šta je presudilo da poželite „Galaxy Z Flip 4“?

‒ Dizajn i funkcije telefona su nešto što je inovativno i drugačije. Oduševljena sam i preklopom.

Promo

 

Kakva su vaša iskustva sa telefonima na preklop?

‒ Moj prvi moderan telefon na preklop novije generacije bio je „Samsung Z Flip 3“. Od našeg „upoznavanja“ pa evo do danas stvorila se neverovatna konekcija sa ovim modelom. Moram da priznam da je ovo nešto najbolje što je „Samsung“ plasirao na tržište. Zbog samog oblika bila sam preplašena kako ću ga koristiti i šta će biti u slučaju da mi ispadne. Međutim, brzo sam se navikla. Sad ga koristim sasvim opušteno, a ni preklop mi više ne predstavlja problem. (smeh)

U ponudi je nekoliko boja, pa sigurno nije bilo lako suziti izbor.

‒ Vrlo sam izričita po pitanju stvari koje volim, pa tako i kada je reč o bojama. Sreća da je „Samsung“ obezbedio širok dijapazon boja za model „Galaxy Z Flip 4“, u ponudi se našla i jedna od meni najdražih nijansi – bež.

Pojedini kao prednost ovog modela navode mogućnost da stane u džep, drugi ističu činjenicu da će biti neoštećen iako upadne u vodu…Šta biste vi izdvojili?

‒ Mnogo toga zaslužuje reči hvale: sam sistem, kvalitet kamere, kao i inovativne prednosti u sprečavanju oštećenja uređaja.

Promo

 

Da li ste zadovoljni kvalitetom fotografije?

‒ Apsolutno. Nedavno sam kupila i fotoaparat pa sam se ujedno više informisala o samom kvalitetu slike. Obradovala sam se kada sam pročitala karakteristike modela „Samusung Galaxy Z Flip 4“. Ubrzo sam upotrebila kameru i oduševila se kvalitetom slike.

S obzirom na to da vodite računa o zdravlju, sigurno vam je dobrodošao i „Watch 5“ sat, koji ima više funkcija, od merenja kalorija, broja koraka ili procenta masti u telu do pospešivanja kvalitetnog sna.

‒ Jasno je da je neophodno da vodim računa o zdravlju, to jest o ishrani. Počela sam sa kontrolom kalorija i samog unosa hrane. Verujem da će početak snimanja nove sezone emisije „Zvezde Granda“ pratiti i moja povećana dnevna aktivnost, pa ću sat koristiti u „full“ kapacitetu. (smeh)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti