Doživi nova iskustva sa telefonima Samsung Galaxy A serije

Doživi nova iskustva sa telefonima Samsung Galaxy A serije

Autor: | 27/12/2022

0

Nova iskustva sa telefonima Samsung Galaxy A serije

Nova godina je sve bliže, dok nas polako hvata praznična euforija i razmišljamo o poklonima za najdraže, ne treba da zanemarimo sebe i sopstvene želje. Kako je ovo idealan period za kupovinu, pravo je i vreme da se ponovimo, a nov telefon je idealan izbor.

Telefon visokog kvaliteta, modernog dizajna, fantastičnih specifikacija i mogućnosti, upravo je ono što vam može doneti nova, uzbudljiva iskustva. Samsung A serija nudi baš ovakve modele, koji će omogućiti brzinu i efikasnost, a sa druge strane probuditi kreativnost i motivaciju da se aktivirate.

Promo

 

Šta je to što čini telefone ove serije pravim saveznicima za nova iskustva? Za brzo korišćenje u toku dana i potpunu efikasnost Samsung se pobrinuo tako što je ove modele izradio da imaju sasvim dovoljno memorije i izdržljivu bateriju koja vas neće izdati tako brzo. Modeli Galaxy A serije A33 i A53 sadrže 6 i 8 GB RAM-a, memoriju od 128 i 256 GB. Bilo da ste u kreativnoj fazi, izlascima, na putu, ili pak imate puno fajlova za skidanje i pripremu pre sastanka na poslu, ovi telefoni podržaće vaše potrebe u potpunosti.

Kada govorimo o vizuelnom delu, preglednost je maksimalno omogućena velikim ekranima, na kojima se sitni detalji i sve vrste sadržaja mnogo lakše prate. Svetlo se može adaptirati tako da je očima ugodno, bilo da ste u mraku ili na svetlu. Zato bez zadrške šetajte prirodom po danu, beležite pejzaže za svoju kolekciju, uživajte u noćnim izlascima kreirajući nezaboravne uspomene, multitaskujte u toku dana, bez straha da će vas tehnička podrška izdati dok ostvarujete nove rezultate, sa osmehom na licu.

Promo

 

Kamera telefona Samsung Galaxy A serije omogućava sveobuhvatno iskustvo i verne prikaze, zahvaljujući super AMOLED displeju i brzini osvežavanja od 120Hz, a kada se radi o kvalitetu fotografija i videa, Galaxy A53 i A33 5G imaju kamere najnovije generacije sa raznovrsnim funkcijama. Sistem četvorostruke kamere modela Galaxy A53 5G sa 64 MP OIS kamere i VDIS tehnologija za pravljenje oštrih i jasnih snimaka u svakom trenutku, u različitim okruženjima pružaju visok kvalitet kreiranih materijala. Prednju kamera visoke rezolucije sa 32 MP omogućava selfije i kristalno čiste video pozive.

Obradujte sebe za praznike, a sa uređajem Samsung Galaxy A serije prepustite se novim iskustvima, uživajući u inspiraciji koju ovi uređaji bude. Kako su ovi telefoni opremljeni baterijom od 5000mAh, koja traje dva dana i ima opciju superbrzog punjenja od 25W, ne morate brinuti o vremenu koje provodite uživajući u raznim aktivnostima u kojima vam je telefon uvek pri ruci.

Samsung ne zaboravlja ni na omiljenje periode odmora tokom praznika, pa tako za sve kupce nekog od uređaja Samsung Galaxy A33 i A53 5G, do 1. marta 2023.godine, pruža dva meseca besplatnog YouTube Premium paketa. Gledanje omiljenih sadržaja u ovom zimskom periodu biće savršen užitak bez reklama, offline i bez videa u pozadini.

Sve informacije o aktuelnoj promociji možete pogledati na sajtu:

www.samsung.com/rs/offer/youtube-premium-a-series-2022/

 

Komentari (0)

Loading
hellomgazin.rs hellomagazin

Slične Vesti