Trendseteri zadovoljno trljaju ruke: Preklopni telefon Galaxy Z Flip4 uklapa se uz svaki stil

Trendseteri zadovoljno trljaju ruke: Preklopni telefon Galaxy Z Flip4 uklapa se uz svaki stil

Autor: | 26/10/2022

0

Ako ste mislili da je era preklopnih telefona davna prošlost, razmislite još jednom. Iako smo zašli duboko u 21. vek, ovi modeli doživljavaju pravu renesansu zahvaljujući, pre svih, vizionarima iz kompanije „Samsung“. Četvrtom generacijom pametnih telefona brend nas vraća u dane kada su telefoni „na preklop“ vodili glavnu reč u mobilnom svetu, ali uz moderne funkcije koje će svaki trenutak korišćenja učiniti nezaboravnim, od prvog pogleda do onog poslednjeg pred spavanje.

Promo

 

„Galaxy Z Flip4 5G“ savršena je kombinacija elegancije, dobrog ukusa i funkcionalnosti, koja će osvojiti i nostalgičare i trendsetere. Vodootporan je, ima ugrađenu fantastičnu zaštitu ekrana, odlikuje ga jedinstveni dizajn, vrhunske performanse i pouzdane kamere koje mogu da pariraju profesionalnim foto aparatima, a to su tek neke od karakteristika zbog kojih ćete se odmah zaljubiti u ovaj telefon.

Šarmantan i elegantan, može da stane u svaku torbu, ali i svaki džep. Lako i brzo se prilagođava i vama, i vašim potrebama i željama. Redizajnirani prednji ekran sada je četiri puta veći, što olakšava čitanje notifikacija i poruka bez potrebe za rasklapanjem telefona. Prednji ekran takođe prikazuje kalendar, vreme i broj dnevnih koraka korisnika, a moguće ga je dodatno personalizovati funkcijama uz „Cover Screen“ dodatke i odabranu pozadinsku fotografiju. Čista magija.

Promo

 

Kako bolje izraziti svoju kreativnost nego fotografijom i video-sadržajem? „Galaxy Z Flip4“ omogući će vam da snimite zadivljujući portret ili selfi bez upotrebe ruku, a na prednjem ekranu moguće je napraviti i video zapis pomoću interfejsa i „Quick Shot“ opcije.

Model je opremljen unapređenim stereo-zvučnicima s podrškom za „Dolby Atmos®“, što omogućava zvuk visoke jasnoće, dubine i kretanja kroz prostor bez obzira na to šta gledate ili slušate. Zahvaljujući „Flex Mode“ načinu rada, video zapis možete da gledate na gornjem delu ekrana, dok na donjem možete da upravljate svetlom i zvukom.

Maštu budi i dizajn telefona, koji drži korak sa savremenim pogledima na svet. Model je dostupan u bojama iz snova, a to su grafitna, lila-ljubičasta, ruzičasto-zlatna i plava.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti