Odličan dizajn, prelepe trendi boje i fenomenalna kamera - upoznajte novu Samsung Galaxy A seriju

Odličan dizajn, prelepe trendi boje i fenomenalna kamera - upoznajte novu Samsung Galaxy A seriju

Autor: | 22/03/2023

0

Miriše na proleće, na jorgovan. Miriše na nove početke, svežu energiju, ljubav.  A sa prolećem stigla nam je i nova serija ultramodernih telefona – Samsung Galaxy A34 5G i Galaxy A54 5G.

Šta vam je potrebno za savršen početak proleća? Trendi boje u ormanu, nova frizura, planer zdravijih životnih navika i naravno novi pametni telefon. Osim toga, sigurno imate i listu destinacija koje ćete posetiti ove godine, a proleće je savršeno za organizovanje dugog vikenda u nekom od najlepših evropskih gradova. Želja za putovanjem, istraživanjem novih destinacija i otkrivanjem prirodnih lepota nije potpuna ako nije zadovoljena ogromna strast za fotografisanjem svakog lepog trenutka.

Promo

 

 

 

 

 

I dok još uvek planiramo sledeće putovanje i sanjamo otvorenih očiju, vreme je da mislimo na savršeno čiste i jasne fotografije u najboljoj mogućoj rezoluciji! Stoga, pre nego što donesemo odluku koja će biti naša nova destinacija, potrebno je prvo odlučiti koji će nam telefon biti najbolji prijatelj u avanturama koje slede.

Verovatno ste upoznati sa omiljenom serijom pametnih telefona nove generacije - Samsung Galaxy A. Ovog puta, u korak sa najnovijim trendovima i tehnologijom, nova serija Galaxy A54 i A34 ulazi na velika vrata, hrabro osvajajući srca mladima, ali i svim ljubiteljima funkcionalnosti, dostupnosti i inovativnosti. Sa elegantnim dizajnom, naprednim mogućnostima kamere i nizom inovativnih funkcija, novi Galaxy A54 i Galaxy A34 savršen su izbor ako želite da se počastite neverovatnom tehnologijom koja je spremna da vas prati na svakom koraku.

Promo

 

Fenomenalne kamere za svako doba dana, ali i noći

 

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G isporučuju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući Nightography i AI funkcijama. Bez obzira da li želite da napravite savršen selfi ili da se povežete putem video poziva super kvaliteta, Galaxy A54 nudi neverovatne detalje zahvaljujući prednjoj kameri od 32 MP. Ovi novi pametni telefoni snimaju impresivno jasne video zapise bez zamućenja sa naprednom optičkom stabilizacijom slike (OIS) i video digitalnom stabilizacijom slike (VDIS).

Neverovatne performanse uz živopisan ekran, brzu 5G mrežu i dugotrajnu bateriju

Promo

 

 

Oba uređaja imaju zapanjujuće Super AMOLED ekrane, od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su nadograđena za savršenu vidljivost na otvorenom, čak i pri jakom suncu. Sa poboljšanim Vision Booster-om i brzinom osvežavanja od 120Hz, ovi ekrani su verni pratioci kada se uslovi osvetljenja promene.

Vaši podaci će biti na sigurnom uz Samsung Knox

 

Mobilno iskustvo je zabavno samo ako je bezbedno. Samsung Knox omogućava da vaši podaci budu pod ključem uz visok nivo bezbednosti mobilnih uređaja. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju korisnicima pristup kontrolnoj tabli za bezbednost i privatnost koja olakšava uvid u to kako aplikacije prate podatke i pruža jednostavne načine za zaustavljanje neželjenog prikupljanja podataka. Kada korisnici žele da dele važne datoteke koje sadrže osetljive ili lične podatke uz najviši nivo privatnosti i kontrole, postoji funkcija Private Share. Omogućava deljenje datoteka samo sa određenim primaocima na ograničeno vreme i bez mogućnosti pravljenja snimaka ekrana.

Promo

 

Još jedna odlična vest je da ako kupiš neki od ova dva modela u periodu od 22.3 do 9.4. ili do isteka zaliha možeš dobiti na poklon slušalice Samsung Buds Live. Više o akciji možeš saznati na linku https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-a-series-2023/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti