Oni znaju kako protiv zime – bojama su najavili proleće, lepše nego ikad

Oni znaju kako protiv zime – bojama su najavili proleće, lepše nego ikad

Autor: | 10/03/2023

0

Ne dozvolite da vas niske temperature zavaraju – proleće je pred vratima, a uskoro nas očekuju duži i topliji dani koje želimo da provedemo na suncu. Dolazak proleća valja proslaviti kako ovo omiljeno godišnje doba zaslužuje, pa smo krenuli u potragu za novim modelima patika i cipela, a ne možemo ni da zamislimo bolju lokaciju od prodavnica Deichmann, gde su ovih dana police pune lepih, prelepih modela jarkih boja iz nove kolekcije „Colorful life“.

Proleće je stiglo u Deichmann

Promo

 

Reč je o kolekciji koja slavi boje, proleće i ljubav prema životu, koja se sa povratkom toplih dana vraća na ulice i trgove gradova širom zemlje.

Kolekcija donosi vladavinu zelenih, narandžastih, plavih i roze modela patika u različitim siluetama, kao i živopisnih loaferica i cipela sa potpeticom kako bi svi ovog proleća mogli da pronađu novorazvijenu ljubav prema bojama i oplemene svoje prolećne outfite nekim od najtraženijih modnih dodataka.

Promo

 

Prvi korak u proleće treba da se pamti

Promo

 

Ako ste umorni od sivih zimskih dana i jedva čekate cveće i tople zrake sunca, pokušajte da dozovete proleće dodavanjem malo boje svojoj odeći. Buđenje u kišno jutro može da demotiviše, ali garantujemo da će vas dodavanjem boje kroz odabir omiljene jakne, torbe ili para cipela razveseliti i otvoriti vrata radosnom iščekivanju proleća. U martu ćemo integrisati boje u sve vrste stajlinga – od poslovnog izgleda, kombinacija za šetnju i slobodno vreme, do elegantnih večernjih kombinacija.

Kolekcija „Colorful Life“ obara sa nogu

Nova Deichmann kolekcija je sve samo ne dosadna. Samo jedan pogled na zabavne fotografije otkriva kakvi vas modeli očekuju u kolekciji - smele cipele, jarke boje, aksesoari od sjajnih čestica, obojeni vinil i ukrasni kaiši obećavaju najzabavniju igru stajlinga i povratak zabave i razigranosti u modu.

Pogledajte najavu nove kolekcije:

 

 

Posetite veb i obližnju prodavnicu Deichmann da istražite novu prolećnu kolekciju koja slavi radost življenja u boji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Najnovije vesti