Sara Jo već je odabrala svoje jesenske favorite – pogledajte njen izbor i inspirišite se!

Sara Jo već je odabrala svoje jesenske favorite – pogledajte njen izbor i inspirišite se!

Autor: | 14/11/2022

0

Prelepi modeli gležnjača, čizama i neizostavnih loaferki osvojili su nas čim smo kročili u Deichmann. Ovih dana na policama smo našli savršene modele za svaku ženu – od ljubiteljica visokih potpetica do trendseterki koje su ove jeseni inspirisane grunge izgledom. Modnu inspiraciju u Deichmannu ove jeseni pronašla je i pevačica Sara Jo, koja je svoj istančan modni ukus dokazala kroz izbor cipela koje smo odmah poželeli.

Za klasičarke – od glave od pete

Promo

 

Udobne i praktične, chelsea čizme nikada ne izlaze iz mode jer uvek odišu klasičnošću i uklapaju se u svaki outfit. Vaš omiljeni kaput ili kabanica će izgledati sjajno uz par ovih čizama, a zimska kolekcija u Deichmannu donosi i nove, zanimljive dizajnerske zaokrete ovom bezvremenskom modnom dodatku. Otišli ​​smo u Deichmann prateći ambasadorku brenda Saru Jo i odabrali maslinasto zeleni model sa kontrastnim crnim kaišem i đonom, i klasične crne čizme koje su nas oduševile i jedva čekamo da isprobamo sve moguće kombinacije.

Potpetice uz koje nećete da se umorite

Promo

 

Gležnjače sa potpeticom omiljene su mnogim ženama jer nude sve pozitivne aspekte salonke, poput izdužene figure, elegantnog i ženstvenog koraka i savršenog pristajanja odeće, a problemi sa udobnosti kao da nestanu kada se visoka potpetica nađe na paru gležnjača. Stopalo je u gležnjačama stabilno, a zatvorene cipele pružaju veću podršku da se mišići ne umaraju. Uz to, gležnjače su beskrajno elegantne, a posebno su nam se dopalo to što ćete modele u Deichmannu naći u zaista raznolikim bojama. Jednostavne, ali efektne, volećete da nosite ove gležnjače na posao ili u izlaske, a zadovoljićete i modu i udobnost.

Za one koje drže korak s trendovima

Promo

 

Crne combat čizme su omiljeni dodatak ljubiteljica mode i savršeno se uklapaju sa vodećim modnim trendovima poput širokih i kargo pantalona i grunge looka, a posebno nam se dopadaju stilizovane uz mini suknje i crne helanke – outfit koji često viđamo na društvenim mrežama. U Deichmannu smo pronašli gležnjače od kombinovanih materijala, čija je glavna prednost glomazan đon futurističkog izgleda. Pored toga, Deichmann nudi veliki izbor klasičnih gležnjača na vezanje za malo klasičniji izgled.

Iskoristite sunčane dane

Promo

 

 

Oh te loaferke, koliko god se trudili, jednostavno ne možemo da im odolimo. Ni dolazak hladnijih, kišnih dana nas ne može naterati da se odreknemo glomaznih loaferki i već sada možemo kazati da ćemo im se bez mnogo razmišljanja vratiti i na proleće. Sara Jo je takođe pronašla divne modele u Deichmannu, a mi ćemo nositi njene favorite sve dok vreme dozvoljava. Crno, belo ili bež - loaferke i dalje vladaju jesenjom modnom scenom.

Predivne modele obuće uz koje vas očekuje udobna i elegantna jesen potražite u Deichmann prodavnicama. Kvalitetne visoke i niske čizmice, chelsea ili gležnjače na vezanje i neizostavne loaferke ovde vas čekaju po najpovoljnijim cenama

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti