Udoban korak u nove školske pobede

Udoban korak u nove školske pobede

Autor: | 01/09/2023

0

Letnje radosti polako se privode kraju i sa svakim zalaskom sunca sve smo bliži povratku u školske klupe. Kako bismo olakšali taj korak vašim školarcima, nedavno smo posetili Deichmann - omiljeno odredište za kupovinu obuće i modnih dodataka za svaku porodicu. Prelaz iz letnjih avantura u školske klupe nikada nije bio lakši uz bogatu ponudu obuće i modnih dodataka u Deichmannu - od vrhunskih svetskih sportskih modnih kuća do pouzdanih i povoljnih Deichmann brendova.
 

Bele patike za stil bez greške

Promo

 

Bezvremenske bele patike možete pronaći u Deichmannu u modelima poznatih brendova kao što su adidas, Puma i Nike - sinonimi za kvalitet i sportski stil. Primetili smo i kontrastne patike koje kombinuju klasične bele modele sa dodatkom boje.

Dečaci mogu odabrati sportski opušten izgled kombinujući bele patike sa farmerkama i kul grafičkom majicom. Devojčice, s druge strane, mogu dodati dašak elegancije birajući suknju ili haljinu i bele patike. Bez obzira na kombinaciju, bele patike su idealne za svaki dan u školi.

Za dobar start

Promo

 

Sportske patike nisu rezervisane samo za sportske terene. Deichmannova ponuda će vas inspirisati da isprobate sportske i ulične kombinacije. Cool sportske patike su podjednako popularne za svakodnevno nošenje kao i za vreme treninga. Bez obzira da li vole trčanje, fudbal ili jednostavno preferiraju sportski izgled, sportske patike će biti neizostavan deo školskog stila.

Da bi učenje bilo lakše

Promo

 

Osim obuće, đaci će ovih dana tražiti i rančeve. Važno je pronaći praktičan i kvalitetan školski ranac u koji će bez problema stati udžbenici, sveske i obuća. Deichmann nudi širok asortiman rančeva koji kombinuje stil i funkcionalnost. Od omiljenih crtanih junaka do kul sportskog dizajna - Deichmann ima pravi ranac za svakog đaka.

Približava se povratak u školske klupe, a Deichmann je tu da isprati vaše đake u novu školsku godinu. Istražite ponudu i opremite đake po najpovoljnijim cenama!

Ponudu koja vas očekuje u Deichmann radnjama istražite putem zvanične web stranice Deichmann Srbija!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti