Pogledajte kolekciju obuće s naglaskom na udobnost i trendove!

Pogledajte kolekciju obuće s naglaskom na udobnost i trendove!

Autor: | 11/05/2022

0

Patike s platformom, court modeli, sportski look, chunky loaferice –  Idealnu obuću za sezonu pred nama pronašli smo u Deichmannu. Kolekcija obuće ZA TEBE donosi mladenačke, udobne i modele najtraženijih trendova na police Deichmanna širom zemlje. U prelepim modelima pristupačnih cena posebno će da uživaju dame koje prate trendove i u ovoj sezoni žele da probaju različite stilove obuće.

Udobnost koja osvaja!

Deichmann

 

Skechers je brend koji je svojim udobnim modelima patika osvojio svet, pa sada svi znaju da kada traže udobne i kvalitetne patike, koje će biti funkcionalne i u trendu, trebaju da potraže neki od modela ovog američkog brenda.  Na policama Deichmanna smo ovih dana uočili sportske modele modernog dizajna – od klasičnih belih patika koje će sjajno izgledati u svim kombinacijama, pa možete da ih nosite i uz svoju omiljenu prolećnu haljinu, do modela s inovativnom platformom i tamnih patika s naglascima jarkih boja. Udobnost je prioritet pri odabiru patika i zato nećete da pogrešite odaberete li neki od prelepih modela brenda Skechers.

Za one koji vole klasiku

Deichmann

 

Klasika sa zaokretom – tako bi mogli da opišemo modele patika brenda Esprit. U Deichmann kolekciji ZA TEBE Esprit se pojavio s klasičnim siluetama court patika, ali klasika u ovom slučaju dolazi sa zanimljivim detaljima, varijacijama potplata i sportskim dizajnom. U Deichmannu ćete da pronađete savršene Esprit modele koje će vam pružiti udobnost, bez da pritom žrtvujete stil. Bele patike ravnih potplata u kombinaciji s farmerkama i jednostavnim T-shirtom za mnoge od nas su omiljena prolećna uniforma, jer i najjednostavniji outfit izgleda sjajno kada se kombinuje s vrhunskim patikama.

A kada poželite nešto drugačije…

 

Deichmann

 

Osim patika, u svoje prolećne kombinacije možete da uklopite i neki od genijalnih modela chunky loaferica za kojima su poludele trendseterice diljem sveta. Bele, bež ili crne, s monohromatskim ili detaljima u zlatnoj boji – ove loaferice sjajno će da zamene chunky čizme koje smo obožavale zimi. Dodajte par centimetara i pritom uživajte u udobnosti i to u svakoj kombinaciji. Odelo, suknje svih dužina, cvetni uzorci kao kontrast, ili vaše omiljene farmerke – već jedan pogled na neke od ovih modela i imamo celu listu outfita s kojima ih želimo nositi.

Deichmann kolekcija ZA TEBE donosi ti izbor najlepših i najudobnijih modela obuće u čijoj ćeš funkcionalnosti da uživaš još dugo! Sve modele u kolekciji možeš razgledati putem službene web stranice!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još