Najlepše proleće u najlepšim patikama!

Najlepše proleće u najlepšim patikama!

Autor: | 18/04/2022

0

Jeste li i vi ovih dana planirali kupovinu novih patika u kojima ćete bez muke uživati u celodnevnim prolećnim aktivnostima? Ako je odgovor potvrdan, imamo dobre vesti - na police Deichmanna stigla je nova kolekcija i donosi ponešto za svaki uzrast i stil. Pogledajte izbor patika za žene, muškarce i mališane svih uzrasta iz Deichmann kampanje „Za tebe“! Nakon duge i hladne zime, stiglo je vreme za udobne, lagane i prelepe patike – baš poput onih koje smo pronašli na policama Deichmanna. 

Komfor i stabilnost – bez da žrtvujete stil

Promo

 

Žene koje ovog proleća traže dodatnu dozu udobnosti kako bi duže dane iskoristile za sve svoje obaveze, druženja i rekreaciju obožavaće ponudu patika u Deichmannu. Mi smo izdvojili funkcionalne i udobne modele koji će savršeno izgledati u svakom trenutku. Modne adidas patike pružiće vam potporu i udobnost tokom celog dana, a odlično će da se uklope i u formalnije odevne kombinacije i dati svež i urban zaokret svakom outfitu. Za žene koje traže udobne patike koje mogu nositi i u kombinaciji s trapericama, kostimima ili suknjama tu su chunky patike brenda Puma. Ako ovog proleća želite postići sportski stil, ili svom outfitu za trening podariti dozu elegancije, birajte moderne Nike modele

Muškarci su došli na svoje!

Promo

 

 

Bez obzira spadate li u skupinu muškaraca koji obožavaju patike i želite nositi najtraženije modele sezone, ili su pak vaši zahtevi svedeni na udobnost, dostupnost veličina i mogućnost svakodnevnog kombinovanja – Deichmann se pobrinuo da pronađete svoj idealan par patika.  Klasične court patike u kombinaciji crne i bele uklapaju se u svaki outfit, a za one odvažne tu su patike jarkih boja poput ovog adidas modela. U Deichmann asortimanu pronađite različite modele vodećih svetskih brendova sportske obuće Nike, adidas, Fila i Puma i to po najpovoljnijim cenama.

Velika doza stila za one najmanje

Promo

 

 

I dok brojni roditelji pri kupovini obuće za svoje mališane prednost daju udobnosti, vaši najmlađi itekako prate trendove. Znaju to i dizajneri vodećih brendova, pa su tako modeli obuće za decu u ovoj sezoni udobni, ali i u trendu. Deichmann vam nudi pravu priliku da vaši najmlađi za sebe pronađu najpopularnije modele u svojoj veličini. Velik izbor kvalitetnih i povoljnih patika za devojčice i dečake svih uzrasta ovog proleća ćete pronaći u Deichmannu – i to ga čini najboljim izborom za kupovinu obuće za celu porodicu.

Posetite Deichmann prodavaonice i pronađite najlepše modele udobnih i kvalitetnih patika koje ćete nositi celo proleće! Kada je reč o udobnosti i funkcionalnosti, Deichmann je prvi izbor za svaku porodicu!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti