U ovim prolećnim salonkama zasijaćete kao nikad pre!

U ovim prolećnim salonkama zasijaćete kao nikad pre!

Autor: | 09/05/2023

0

Sa prolećem dolaze novi trendovi obuće. Ova sezona posebno raduje sve ljubiteljice mode, jer se ove sezone nosi se sve - od ležernih patika do elegantnih štikle. Bez obzira na vaš stil, omiljena destinacija za kupovinu kvalitetnih, trendi i pristupačnih modela obuće pripremila je za svakog ponešto u novoj kolekciji. U nastavku donosimo pregled najlepših modela obuće koje smo pronašli na policama Deichmann prodavnica.

Sandale

Promo

 

Još malo i živa na termometru pokazaće da je konačno došlo vreme za sandale. Sandale su obavezne ove sezone, a zbog prelepih modela koje smo pronašli u Deichmannu, posebno nestrpljivo čekamo porast temperature. Ovog proleća nosićemo platforme, štikle i smele dizajne. Boje su ovog proleća u fokusu svetskih trendova, a upravo takvi modeli jarkih boja su najzastupljeniji u novoj kolekciji Deichmann za proleće i leto. Udobne, moderne i razigrane - sandale su naš omiljeni model obuće u Deichmannu.

Potpetice

Promo

 

Potpetice su uvek u modi, a ove sezone dolaze u raznim visinama i oblicima. U trendu su blok potpetice koje pružaju stabilnost i udobnost, te su savršene za nošenje tekom celog dana, ali i klasične, elegantne salonke koje ove sezone dolaze sa zanimljivim zaokretom. Lagane haljine, kratke i suknje srednje dužine savršeno će izgledati uparene s nekim od trendy modela cipela s potpeticama iz Deichmanna.

Patike

Promo

 

Patike su postale novi standard kada je u pitanju ležeran stil, a ove sezone nosi se sve, od belih do patika u jarkim bojama ili uz dodatak uzorka. Patike su savršen dodatak svakom prolećnom outfitu, a mogu da se nose uz sve, od farmerki do haljina i odela. Pronađite svoj omiljeni par patika u Deichmannu i uživajte u trendy ležernosti koju će podariti svakom vašem prolećnom outfitu.

Ovog proleća u Deichmannu vas očekuju najlepši modeli svih vrsta obuće za proleće i leto! Nova kolekcija već se nalazi na policama i oduševiće vas raznovrsnim izborom, kvalitetom i cenom.

Istražite novu kolekciju i zaputite se u obližnji Deichmann po svoj novi, prolećni par trendy cipela, patika ili sandala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti