Da li znate kako da osvežite svoju garderobu bez previše trošenja? Pogledajte naše predloge!

Da li znate kako da osvežite svoju garderobu bez previše trošenja? Pogledajte naše predloge!

Autor: | 08/03/2022

0

Poslednji udari zime upravo traju, a mnogima od nas prelazno doba prava je muka kada je u pitanju kombinovanje iznošenih komada odeće. Ako je i vama potrebna pomoć da izbegnete dosadu i monotoniju pri oblačenju, ovo je idealan vodič kako da osvežite svoj outfit novim patikama, a da pritom ne potrošite bogatstvo! 

Klasika nikada nije loša ideja!

Ako ne možete da se odlučite za svoj savršen novi par patika, držite se klasičnih silueta i boja. Farmerke, helanke, suknje, haljine, ali i ženska odela uvek će izgledati sjajno kada se upare s jednostavnim, ali efektnim parom bijelih court patika. Brend Bench upoznali su brojni ljubitelji kvalitetne sportske obuće koji pritom ne žele izdvojiti previše novca. U Deichmannu ćete pronaći izbor najtraženijih sezonskih modela patika Bench za celu porodicu.

Promo

 

Izdvojite se iz mase!

Ako želite da budete drugačiji ove sezone, izaberite obuću zanimljivih dezena i paleta boja, kako bi u svakom trenutku vaš outfit prštao od karaktera i izrazio vašu ličnost. Svetle boje, dodaci, ukrasi i dekor na patikama privući će poglede i pobrinuti se da vaš outfit bude sve samo ne dosadan. Zašto svoj poslovni look ne biste osvežili uz dodatak patika sa zanimljivim detaljima poput metalik efekta, patenta, platformi… Sve to i puno više donosi vam brend Graceland koji ćete pronaći ekskluzivno u prodavnicama Deichmann. 

Promo

 

Kada se osećate dobro – izgledate dobro!

Jedan od razloga zašto patike uvek savršeno nadopune svaki stajling jest činjenica da se bolje osećamo u udobnoj obući koja nam daje oslonac i stabilnost, a kada se osećate dobro – izgledaćete dobro! Patike Esprit nadaleko su poznate po svojoj funkcionalnosti i udobnosti, a njihovi modeli uvijek prate trendove i donose nov, uzbudljiv dizajn. Bele ili plave court patike lako ćete da kombinujete uz svaki klasičan stajling, a sportske, robusnije patike u smeđoj boji mogle bi neočekivano dobro izgledati uparene sa suknjom srednje dužine u nekom od lepršavih prolećnih materijala.

Promo

 

Patike su savršen način da u svoju garderobu unesete malo proletne svežine, a ako odlučite da kupujete u Deichmannu, nećete morati da trošite previše kako bi izgledali savršeno u predstojećoj sezoni. Istražite ponudu i prošetajte svoje nove modne patike već danas! 

https://www.deichmann.com/RS/sr/shop/welcome.html

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još