Anksioznost, osetljivost, osećaj bezvrednosti i krivice: Ovo su tri najdepresivnija horoskopska znaka

Anksioznost, osetljivost, osećaj bezvrednosti i krivice: Ovo su tri najdepresivnija horoskopska znaka

Autor: | 28/05/2022

0

Depresija i horoskop

Zvezde su često odličan uvid u to kakva je ko osoba i mogu mnogo da kažu o njenim sklonostima. Depresija u manoj ili većoj meri utiče na sve horoskopske znake, ali kod ova tri je posebno izražena.

Pročitajte: Osećate se kao da nemate kontrolu nad sopstvenim životom? Za sve je kriv retrogradni Merkur, od danas on vlada

Shutterstock

 
 

Rak

Rak je vodeni znak, a osobe rođene u njemu veoma emotivne. Izrazito su osetljive i mogu biti lako povređene. Kada im je loše, povlače se u sebe i u svoj svet ne primaju čak ni prijatelje i članove porodice.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2022 - Godina Vodenog tigra sa sobom donosi velike promene, evo šta očekuje svaki znak

Shutterstock

 

Devica

Ovaj znak je veoma analitičan, što može da izazove osećaj krivice i bezvrednosti ako se ne ispune sopstveni standardi. Takođe, Device su veliki perfekcionisti i mogu biti sklone anksioznosti i depresiji ukoliko im ne ide sve po planu.

Pročitajte: Milica Todorović priznala da ima problem sa depresijom, a evo kako sa njom izlazi na kraj

Shutterstock

 

Jarac

Najodgovorniji znak Zodijaka. Ako njegov potencijal nije ispunjen, depresija je neminovna. Teško se opuštaju i uživaju, a emocije uglavnom drže u sebi i često ne umeju da zatraže pomoć.

Pročitajte: Od sudbine se ne može pobeći - Numerolozi su još pre devet godina Novaku Đokoviću prorekli ono što mu danas dešava

Shutterstock

 
 

Iako svaki horoskopski znak može da iskusi depresiju, treba znati da neće svaki patiti od nje. Mnogi faktori, uključujući vaspitanje i lično iskustvo, utiču na krajnji ishod.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti