Recept Gvinet Paltrou za najukusnije špagete "Carbonara" načisto je zaludeo ljude širom sveta i širi se internetom brzinom svetlosti. Oni koji vole holivudsku glumicu znaju da je ona i te kako vešta u kuhinji i veoma vodi računa kako se hrani. Trik koji Gvinet primenjuje tokom pripreme jednog od najtraženijih načina pripreme paste, veoma će vam se dopasti.
Recept Gvinet Paltrou za pastu koju ćete obožavati
Čak iako već godinama pripremate ovo ukusno jelo i znate sve sastojke napamet, evo napomene šta sve za pripremu "Carbonare" koristi Gvinet Paltrou, piše "Popsugar".
250 g špageta
3 jaja
200 g parmezana
100 g slaninice ili pančete (Gvinet više voli slaninicu)
2 čena belog luka
4 kašike maslinovog ulja
biber i so
Pročitajte: Glumica u top formi - Gvinet Paltrou pokazala besprekorno telo (foto)
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Priprema
Gvinet Paltrou spremanje ovoj slasnog jela započinje kuvanjem špageta. U ključalu slanu vodu ubacite svoju omiljenu testeninu i kuvajte onoliko koliko je naznačeno na pakovanju.
Dok se testenina kuva, u tiganju na maslinovom ulju, propržite slaninicu dok ne posatane hrskava. Tek onda joj dodajte iseckan ili usitnjen beli luk. U posebnu posudu umutite jaja, dodajte parmezan i biber. Kad je testenina kuvana, iscediten je i vruću ubacite u smesu s jajima. Dodajte slaninu sjedinjenu sa belim lukom i sve dobro izmešajte, bez vraćanja na runglu.
Trik Gvinet Paltrou - kada umutite jaja i parmezan, smesa će podsećati na kajganu, i to je odlično. Ne zaboravite da sačuvate šoljicu vruće vode u kojoj su se kuvale špagete, napomena je slavne glumice, jer je upravo ovaj dodatak najvažniji za postizanje svilenkaste teksture umaka.
![]()
Pročitajte još
Uspeće i vama: Kako je Milica Todorović sa 70 spala na 50 kilograma?
Dijeta Milice Todorović zasniva se na ovom zlatnom pravilu
22/04/2021
Saznajte višeHit recept ovog proleća - Mini palačinke
Mini - palačinke sa borovnicama i kremom od vanile
21/04/2021
Saznajte višeNedeljni horoskop do 26. aprila
Nedeljni horoskop do 26. aprila 2021. godine donosi sledeću astro prognozu
19/04/2021
Saznajte višeBez brašna i šećera: Recept Ivane Španović za „brownie“ koji njen zgodni dečko obožava
Recept Ivane Španović za „brownie“ bez brašna i šećera ćete već danas isprobati
15/04/2021
Saznajte višeNovi broj kultnog gastronomskog magazina La Cucina Italiana u prodaji
LA CUCINA ITALIANA - harmonija ukusa na trpezi dekorisanoj prolećem -
15/04/2021
Saznajte više
Komentari (0)