20 pečenih paprika
10 kiselih krastavčića
400 g kačkavalja
6 jaja
1 kisela pavlaka
250 g suvog vrata
Priprema:
1. Paprike ispohovati i ostaviti da se ohlade. Krastavčiće isecite na kolutiće ili uzdužno.
2. Za fil tvrdo skuvati jaja, odvojiti samo žumanca, izdrobiti ih viljuškom i pomešati sa 300 grama rendanog kačkavalja i pavlakom. Od te mase odvojiti jednu čašu i ostaviti sa strane. U ostatak fila dodati iseckan suvi vrat.
3. U činiju ili uži pleh ređati red paprika, red fila, red krastavčića i tako dok se sve ne potroši.
4. Odozgo premazati filom koji ste odvojili i posuti sa 100 grama rendanog kačkavalja.
Slične Vesti
Najslađi pokloni na koje niko neće ostati ravnodušan: Recepti za 4 savršena praznična slatkiša
Novogodišnji recepti - Najslađi pokloni na koje niko neće ostati ravnodušan!
29/12/2021
Saznajte višeKuvajte sa Gvinet Paltrou: Recept za najukusnije špagete karbonara
Recept Gvinet Paltrou za jedno od najpoznatijih jela italijanske kuhinje
28/11/2021
Saznajte višePročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)