20 pečenih paprika
10 kiselih krastavčića
400 g kačkavalja
6 jaja
1 kisela pavlaka
250 g suvog vrata
Priprema:
1. Paprike ispohovati i ostaviti da se ohlade. Krastavčiće isecite na kolutiće ili uzdužno.
2. Za fil tvrdo skuvati jaja, odvojiti samo žumanca, izdrobiti ih viljuškom i pomešati sa 300 grama rendanog kačkavalja i pavlakom. Od te mase odvojiti jednu čašu i ostaviti sa strane. U ostatak fila dodati iseckan suvi vrat.
3. U činiju ili uži pleh ređati red paprika, red fila, red krastavčića i tako dok se sve ne potroši.
4. Odozgo premazati filom koji ste odvojili i posuti sa 100 grama rendanog kačkavalja.
Slične Vesti
Najslađi pokloni na koje niko neće ostati ravnodušan: Recepti za 4 savršena praznična slatkiša
Novogodišnji recepti - Najslađi pokloni na koje niko neće ostati ravnodušan!
29/12/2021
Saznajte višeKuvajte sa Gvinet Paltrou: Recept za najukusnije špagete karbonara
Recept Gvinet Paltrou za jedno od najpoznatijih jela italijanske kuhinje
28/11/2021
Saznajte višePročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)