Verovali ili ne: Ovo je dijeta Kejt Midlton

Verovali ili ne: Ovo je dijeta Kejt Midlton

Autor: | 21/08/2020

0

Dijeta Kejt Midlton je pred vama!

Uprkos tri trudnoće koje je imala, Kejt Midlton uspela je da očuva elegantnu figuru, a nakon svake je u rekordnom roku vratila svoju liniju. Za razliku od svoje sestre Pipe, vojvotkinja od Kembridža nije sklona vežbanju, ali neaktivnost na tom području, Kejt nadomešćuje striktnim dijetama koje uključuju sirovu, visoko proteinsku hranu s minimalnom količinom ugljenih hidrata i povremenim desertom, prenosi "Daily Mail".

Pored Kejtinih ličnih ograničenja hrane, kao pripadnici kraljevske porodice zabranjeno joj je da jede određene stvari, ali to je ne sprečava u eksperimentisanju s hranom. Kako ističe spomenuti portal, Kejt je navodno, ne bi li smršala pre venčanja pribegla dijeti koja se sastoji od proteina, povrća, voća i hleba od celog pšeničnog zrna. Takođe, velika je ljubiteljka sirove hrane što uključuje različita jela bez termičke obrade.

Pročitajte: Otkrivena kraljevska tajna - Čemu Kejt Midlton duguje svoj savršen izgled

Među omiljenim specijalitetima joj je sirova riba marinirana u limunovom soku i drugim začinima, salata od lubenice, gaspačo, godži bobice i bademovo mleko. Sirovu hranu navodno jede najmanje jednom nedeljno kako bi, osim besprekorne figure, održala i sjaj kože.

Dijeta Kejt Midlton podrazumeva razna eksperimentisanja sa hranom koja na prvi pogled mogu da zvuče i deluju neobično. Tako je prilikom jedne posete Kanadi degustirala različita egzotična jela koja se ne bi svidela svakom nepcu. Baš tamo je, između ostalog, otkrila da je, poput većine Engleza, velika ljubiteljka začina, a omiljeni dodatak jelu joj je kari.

Pročitajte: Zahvaljujući ovoj ishrani, Kejt Midlton izgleda savršeno


Iako Kejt voli da se drži striktne dijete, često se počasti prazničnim poslasticama. Na njenom se meniju često mogu videti deserti poput božićnog pudinga s maslacem i božićnog voćnog kolača. Poslastice najčešće slede nakon salate s kozicama i jastogom, pečene ćurke i roštilja. Međutim, Kejt sama ne mora da brine oko hrane, već za to ima privatnog kuvara koji joj ispunjava sve želje.

Za razliku od nje, supruga princa Harija je vešta u kuhinji. A prilikom proslave prvog zajedničkog Božića s Elizabetom II, Kejt je uspela da pripremi domaći ajvar za kraljicu. Svake godine za dečje rođendane obožava da pravi torte, pa se i tu pokazala veštih ruku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još