Šta doručkuju Tara i Stefan Đoković? Jelena uvek sprema isto, za neke sastojke niste čuli

Šta doručkuju Tara i Stefan Đoković? Jelena uvek sprema isto, za neke sastojke niste čuli

Autor: | 03/09/2023

0

Doručak Tare i Stefana Đokovića idealan za zdravlje dece

Nije tajna i već je dobro poznata stvar da Jelena i Novak Đoković izuzetno vode računa o zdravom načinu života i ishrani, prepunoj vitamina i vlakana, a u tanjiru njihovih mališana Tare i Stefana nećete videti ništa što je nezdravo.

Profimedia

 

Naime, Jelena ne jede meso, ribu, mlečne proizvode ili šećer, dok se njen jelovnik sastoji od 70 odsto sirove hrana i 30 odsto skuvane (supa, testenina, kinoa, pirinač).

Izbegava glute, iako nema problema sa njim, a isitče da joj ništa ne pada teško, jer zna šta radi i dobro je informisana. Mada, priznaje da joj je neretko teško da pronađe pravu hranu spremljenu na zdrav način.

Pročitajte: Ali Jelena, još uvek su mali! Supruga Novaka Đokovića sve zbunila izjavom - Prestala sam da vaspitavam Stefana i Taru

Jednom prilikom je Novakova supruga otkrila i kako izgleda doručak njene dece Stefana i Tare.

 Reč je mešavini semenki sa kokosovim mlekom.

"Nekad su različite proporcije, ali manje-više je uvek isto: čia semenke, konoplja, maka semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu mamu, vanila i ovas + kokosovo mleko. Sutra ću samo dodati sveže voće i sveže ceđen voćni sok uz ovo" piše Jelena pored slike doručka, koji se zapravo sprema noć pre.

Preko svih ovih suvih namirnica nalije se mleko, pokrije se i ostavi se da odstoji do jutra.

Clive Brunskill/Getty Images

 

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem.

Pročitajte: Da li Jelena Đoković pije kafu - Evo šta Noletova supruga misli o najpopularnijem napitku na svetu

Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe.

Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim, jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - objasnila je Jelena.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti