Zdrava poslastica za dobro raspoloženje, Stefan i Tara je obožavaju: Recept Jelene Đoković sigurno ćete zapisati u svoj kuvar

Zdrava poslastica za dobro raspoloženje, Stefan i Tara je obožavaju: Recept Jelene Đoković sigurno ćete zapisati u svoj kuvar

Autor: | 27/11/2022

3

Jelena Đoković drži se specifičnog režima ishrane, u skladu sa sportskim standardima njenog supruga Novaka. Zdravlje ulazi na usta, kaže stara izreka, a namirnice koje poznati par koristi su svakako zdrave, budući da se njihovi obroci zasnivaju na povrću, voću i žitaricama.

A ako još niste smislili čime biste mogli da se zasladite posle nedeljnog ručka, Jelena ima neodoljiv predlog - kakao mus.

Pročitajte: Ovaj moćni napitak očistiće vašu jetru za 9 dana, Novak i Jelena u njega se kunu

Miloš Nadaždin

 

Možete i vi da ga napravite, brzo i jednostavno. Potrebni su vam kakao, izmrvljeni lešnik, citrusi u prahu, narandža, kokos čips i krem od limete.

Kakao između ostalog sadrži triptofan, ključnu komponentu u proizvodnji serotonina, hormona odgovornog za dobro raspoloženje. Zato se posle nekoliko kockica čokolade osećamo bolje, objašnjavaju stručnjaci. Verujemo da će vam i ova poslastic vratiti osmeh na lice već nakon prvog zalogaja.

Instagram

 

Komentari (3)

Loading
Klara 13 15:18 27.11.2022
Odgovori

Da pogotovu oni koju primaju minimalac mogu ovo da prušte svojoj decii još da bude organsko!!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti