Da ovo ne radi sigurno bi imala višak kilograma: Zavirite u jelovnik Kejt Midlton

Da ovo ne radi sigurno bi imala višak kilograma: Zavirite u jelovnik Kejt Midlton

Autor: | 21/06/2022

0

Ishrana Kejt Midlton bazirana je na zdravim namirnicama

Kad god se pojavi u javnosti vojvotkinja od Kembridža pleni kako šarmantnim osmehom, tako i zanosnom figurom. Iako je genetika bila blagonaklona prema Kejt Midlton, ako uzmemo u obzir da je majka troje dece i da je ušla u petu deceniju života, nema sumnje da je za njenu vitku liniju zaslužna i zdrava ishrana o kojoj i te kako vodi računa.

Pročitajte: Briga ga za ceremoniju, kraljevski bonton i stroga pravila - Princ Luis nestašnim ponašanjem Kejt i Vilijama doveo do usijanja (video)

Guliver Getty Images

 

Kejt je poznata po zdravom načinu života, tako da nije iznenađenje što se njeni obroci sastoje od zdravih namirnica, a poznato je i da voli da kuva za svoju porodicu.

Šta Kejt Midlton jede za doručak?

Kako prenosi „MailOnline“ vojvotkinja voli da započne dan smutijem od kelja, spiruline, listova zelenog čaja, spanaća, romaina, korijandera i borovnice. Ovaj napitak idealan je izvor energije, a očigledno se odražava i na blistav ten kojim se Kejt može pohvaliti.

Pročitajte: Doručak jedne superžene - Magični napitak kojim Kejt Midlton započinje dan

Unsplash

 
Šta Kejt Midlton jede za ručak?

Vojvotkinja od Kembridža nije vegetarijanka, ali prema navodima obaveštenih izvora za ručak izbegava meso. Na meniju Kejt i Vilijama često se može naći suši, a kraljevski par uživa u poseti japanskim restoranima.

Pročitajte: Trik zbog koga vojvotkinja Kejt nosi XS veličinu (video)

Unsplash

 
Šta Kejt Midlton jede za večeru?

Kada je večera u pitanju, izbor je često pečena piletina ili pasta, koju rado sprema sa decom. Kejt je svojevremeno izjavila da voli začinjenu hranu, iako njenom suprugu začini ne prijaju.  

Unsplash

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti