Kejt Midlton i princ Vilijam obeležili godišnjicu braka fotografijom koja je zabrinula svet

Kejt Midlton i princ Vilijam obeležili godišnjicu braka fotografijom koja je zabrinula svet

Autor: | 29/04/2024

0

Kejt Midlton i princ Vilijam slave godišnjicu braka

April je mesec koji na britanskom dvoru otvara sezonu slavlja. Obeležen je rođendan kraljice Elizabete, pre nekoliko dana princ Luj napunio je šest godina, a danas je još jedan važan datum – dan kada su sudbonosno „da” izgovorili naslednik krune princ Vilijam i Kejt Midlton.

Peter Macdiarmid/Getty Images

 

Ali, ova godina, kao što znamo, nije počela lepim vestima. Princeza je sredinom januara podvrgnuta hitnoj operaciji abdomena, da bi 22. marta zabrinula svet saopštenjem da joj je dijagnostikovan kancer.

Pročitajte: Kejt Midlton se oglasila prvi put posle saopštenja da ima rak i objavila novu fotografiju, a povod je poseban

I njen svekar, kralj Čarls, ima isti problem. Jasno je zbog čega u Bakingemskoj palati nisu raspoloženi za bilo kakva velika slavlja, mada to ne sprečava najviše članove porodice da obeleže svaki važan događaj.

Kejt Midlton i princ Vilijam slave godišnjicu braka u, reklo bi se, nikad tužnijoj atmosferi. S obzirom na to da je u pitanju 13. po redu, neki su se zapitali koliko simbolike ima sada u tom broju.

Shirlaine Forrest/Getty Images

 

Princ i princeza od Velsa poslednjih nedelja se skoro i ne oglašavaju, ali ovo je ipak poseban povod. Objavili su i nikad viđenu fotografiju sa venčanja.

„Na današnji dan pre 13 godina!“, napisali su na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, uz sliku koju je tada snimila Mili Pilkington.

 

 

Usledile su čestitke, mada je, mora se priznati, jednak i broj komentara u kojima pratioci izražavaju zabrinutost, pa i strah.

„Čemu crno-bela slika na dan koji bi trebalo da bude srećan?!“, „Umalo mi je stalo srce kada sam videla crno-belu fotografiju“, „Uplašili ste nas“, „Dajte nam neke nove slike“, „Slike u ovakvim bojama objavljuju se drugim povodom”...

Mnogi su se, po ko zna koji put, obrušili na PR tim Velsovih, poručujući da, u svetlu aktuelnih okolnosti i zdravstvenog stanja Kejt Midlton, nije baš umesno objavljivati crno-bele fotografije. Inicijalna kapisla za nove teorije zavere, zar ne?

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Lepa Kejt, koja je udajom za Vilijama postala vojvotkinja od Kembridža, na „venčanju veka” tog 29. aprila 2011. godine blistala je u raskošnoj venčanici koju je Sara Barton kreirala za kuću „Alexander McQueen”.

Pročitajte: Ovako deca Kejt Midlton reaguju na njenu borbu s rakom - Detalji će vas dirnuti do suza

Odabrala je taj brend ne samo zato što joj je jedan od omiljenih, već i zbog privrženosti domaćoj, britanskoj modi i lepoti izrade koja kombinuje tradiciju, umetnost i moderne izraze. Vrednost kreacije danas se procenjuje na 345.000 dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty images

Slične Vesti

Pročitajte još