Čim ustane uzima u ruke magičnu bočicu: Bore na licu Kejt Midlton briše u sekundi ovim preparatom

Čim ustane uzima u ruke magičnu bočicu: Bore na licu Kejt Midlton briše u sekundi ovim preparatom

Autor: | 13/05/2022

0

Lice Kejt Midlton zahvaljujući ovom preparatu izgleda savršeno

Botoks, da ili ne? Večitu dilemu brojnih dama gotovo da je momentalno rešila Kejt Midlton. Naime, tajna blistavog lica vojvotkinje od Kembridža prirodna je alternativa za botoks. Čudotvorno sredstvo preporučila je i nekadašnjoj prvoj dami Mišel Obami. Pa, hajde da vidimo o čemu je zapravo reč.

Pročitajte: Britansko srpske veze - Kako su Kejt Midlton i Megan Markl povezane sa Srbima

Guliver Getty Images

 

Biotulin je prirodni gel protiv bora i ne treba da čudi što mu se dame širom sveta okreću u sve većem broju budući da se njim postiže efekat identičan onom koji će vam obezbediti injekcije botoksa.

Sve što treba da uradite je da nanesete jednu pumpicu gela na lice i vrat i postići ćete rezultate baš kao pod dejstvom botoksa, a da vas igla nije ni takla. Dakle, zaboravite na odlazak kod doktora.

Pročitajte: Lice Kejt Midlton je savršeno, ali zašto vojvotkinja nikada ne lakira nokte

Guliver Getty Images

 

Efekti su vidljivi jedan sat posle upotrebe, a mogu da traju ceo dan. Doslednost je ključna za dugoročne rezultate. Stoga, ako ovaj proizvod koristite svakodnevno trideset dana, dubina vaših bora će se smanjiti, a koža će postati glatka i zategnuta.

Shutterstock

 

Ovaj 100 % veganski gel bez mirisa prava je magična gumica za brisanje bora zahvaljujući tome što sadrži tri ključna sastojka: spilantol, koji je najsličniji botoksu, opušta mišiće lica kako bi smanjio bore, ekstrakt crvene trave koži pruža veliku količinu vlažnosti, dok joj hijaluron obezbeđuje gipkost i „produženu mladost“. Imajte na umu da se biotulin nanosi pre ostalih preparata za negu, tako da sve ostale kreme i serume ostavite za posle.

Pročitajte: Mali trikovi za efekat superhidrirane, sveže i blistave kože lica

Guliver Getty Images

 

Ukoliko vam je botoks skup ili se plašite da ćete izgledati neprirodno, Kejt Midlton ima rešenje – prirodnu alternativu uz pomoć koje ćete sat vratiti unazad. 

Komentari (0)

Loading
Sandra Petković hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još