Briga ga za ceremoniju, kraljevski bonton i stroga pravila: Princ Luis nestašnim ponašanjem Kejt i Vilijama doveo do usijanja (video)

Briga ga za ceremoniju, kraljevski bonton i stroga pravila: Princ Luis nestašnim ponašanjem Kejt i Vilijama doveo do usijanja (video)

Autor: | 08/06/2022

2

Princ Luis roditeljima zadao muke

Svet i dalje priča o spektakularnoj proslavi Platinastog jubileja Elizabete Druge. Sve je bilo senzacionalno, sva očekivanja su nadmašena, Britanija je još uvek u transu, a ni kraljica ne može da sakrije oduševljenje. Čak je mnoge iznenadila pokazavši svoju nežniju stranu. Razgalila je javnost kada je na balkonu, dok je sa porodicom posmatrala vojnu paradu ispred Bakingemske palate i na nebu iznad, strpljivo i sa blagim osmehom na licu odgovarala na pitanja princa Luisa.

Pročitajte: Preko noći se promenio - Princ Luis puni četiri godine, rođendanske fotografije oduševile (foto)

Guliver Getty Images

 

Zapravo, najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton umalo je prabaki ukrao šou. U aprilu je napunio četiri godine i vrlo primetno iskazuje sve osobine karakteristične za svoj uzrast. Za razliku od starije dece, brata Džordža i sestre Šarlot, on nije imao previše strpljenja, niti ga je dugo držalo mesto.

Guliver Getty Images

 

Ceremonija, koju teško da može da razume, za njega je ipak bila predugačka, što je u više navrata stavio do znanja. U nekom trenutku zasmetao mu je zvuk aviona, pa je pokrio uši rukama i glasno negodovao. Kejt je pokušavala da ga smiri, ali – bez uspeha. Odgovarao joj je urnebesnim grimasama.

Guliver Getty Images

 

Nestašni princ Luis

Bio je u “elementu” i sutradan na koncertu. Nema kamere koja nije zabeležila njegove predstave od maltretiranja Šarlote, koja je u nekom trenutku burno reagovala jer zna se ko je stariji, do skakanja po sedištima sa Mijom i Lenom, nestašnim ćerkama Zare Tindal.

Pročitajte: Od Džordža, Luisa i princeze Šarlot danas nema niko srećniji, Kejt i Vilijam najzad prelomili

Guliver Getty Images

 

Što se njegove lepe mame tiče, treba joj dodeliti orden za strpljenje. Ako ste pažljivo gledali snimke sa događaja, mogli ste da primetite kako joj je ruka više puta krenula prema Luisu, uz strog izraz lica, ali bi se istog časa setila da su na javnom mestu.

Guliver Getty Images

 

Uostalom, kada imate troje male dece, morate biti spremni i za ovakve, često neugodne situacije. Kada je shvatio da je mamu doveo do ivice strpljenja i da bi svašta moglo da se desi kad se vrate kući, prišao je dedi Čarlsu i seo mu u krilo.

Pročitajte: Oduševićete se - Trik Kejt Midlton koji kopiraju roditelji širom sveta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Da li je princ Luis najrazmaženiji zato što je najmlađi, pita se javnost. Ili se, jednostavno, ponaša kao svako normalno dete u tim godinama? Ili su se roditelji ipak suzdržali da pred celim svetom ne pokažu svoje vaspitne metode kako ne bi pokvarili ceremoniju... Od svega pomalo, rekli bismo.

Komentari (2)

Loading
Srboljub 06:45 09.06.2022
Odgovori

Mali je razmaženo derle.Treba mu dobar kaiš po guzici pa će se smiriti.

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još