Recept Milice Milše za uskršnji umak
Teško je reći ko se bolje snalazi u kuhinji, Milica Milša ili njen suprug Žarko Jokanović. Oboje vole taj kutak i pravi su majstori, a svaki specijalitet im „polazi za rukom“ jer je glavni sastojak – ljubav, koja je, kao što odavno znamo, glavni sastojak njihovog života. Jednom prilikom glumica je otkrila da voli zdrave salate pune povrća i azijska jela, ali i ona koja su pripremale njene mama i baka. To je bila prava, domaćinski bogata trpeza, kaže. I ona često ukućane iznenadi nekim raskošnim obrokom, a za predstojeći praznik predlaže jedan poseban dodatak ‒ ukusni umak. Lako se priprema. Probajte!
Pročitajte: Dom Seke Aleksić svake godine u ovo vreme pretvara se u uskršnju bajku (foto)

Praktična žena promo
Sastojci
‒ 1 manja teglica rena
‒ 300 ml majoneza
‒ 1 mileram
‒ 2 čena belog luka
‒ 3 kašike peršuna
‒ 8 kuvanih jaja
‒ mladi luk
Pročitajte: Milan Stanković pridržava se uskršnjeg posta, a ovo je jedan od njegovih omiljenih recepata

Praktična žena promo
Recept Milice Milše gotov je za tili čas
Pomešajte ren, majonez i mileram. Dodajte sitno iseckan peršun i beli luk. Smesu servirajte u pliću posudu, pa na nju stavite polovine kuvanih jaja. Sve pospite seckanim mladim lukom.
Umak servirajte sa mesom ili pečenjem.
Pročitajte: Rolat kakav još niste probali - Glumica Milica Janketić ima recept koji ćete isprobati već danas

Praktična žena promo
Recept preuzet sa www.prakticnazena.tv
Slične Vesti
Idealno za Uskršnji post: Jednostavan i ukusan recept iz kuhinje Seke Aleksić (foto)
Recept za post iz kuhinje Seke Aleksić
03/04/2022
Saznajte višePročitajte još
Magazin Marie Claire na srpskom jeziku na kioscima!
Magazin MARIE CLAIRE ponovo na srpskom jeziku
26/03/2023
Saznajte višePažnja, danas je 23. 3. 2023! Evo zašto je ovaj datum sudbinski, ništa više neće biti isto
23.3.2023. je sudbinski datum
23/03/2023
Saznajte višeOdličan dizajn, prelepe trendi boje i fenomenalna kamera - upoznajte novu Samsung Galaxy A seriju
Upoznajte novu Samsung Galaxy A seriju
22/03/2023
Saznajte više
Komentari (0)