Recept Milice Milše za uskršnji umak
Teško je reći ko se bolje snalazi u kuhinji, Milica Milša ili njen suprug Žarko Jokanović. Oboje vole taj kutak i pravi su majstori, a svaki specijalitet im „polazi za rukom“ jer je glavni sastojak – ljubav, koja je, kao što odavno znamo, glavni sastojak njihovog života. Jednom prilikom glumica je otkrila da voli zdrave salate pune povrća i azijska jela, ali i ona koja su pripremale njene mama i baka. To je bila prava, domaćinski bogata trpeza, kaže. I ona često ukućane iznenadi nekim raskošnim obrokom, a za predstojeći praznik predlaže jedan poseban dodatak ‒ ukusni umak. Lako se priprema. Probajte!
Pročitajte: Dom Seke Aleksić svake godine u ovo vreme pretvara se u uskršnju bajku (foto)
Sastojci
‒ 1 manja teglica rena
‒ 300 ml majoneza
‒ 1 mileram
‒ 2 čena belog luka
‒ 3 kašike peršuna
‒ 8 kuvanih jaja
‒ mladi luk
Pročitajte: Milan Stanković pridržava se uskršnjeg posta, a ovo je jedan od njegovih omiljenih recepata
Praktična žena promo
Recept Milice Milše gotov je za tili čas
Pomešajte ren, majonez i mileram. Dodajte sitno iseckan peršun i beli luk. Smesu servirajte u pliću posudu, pa na nju stavite polovine kuvanih jaja. Sve pospite seckanim mladim lukom.
Umak servirajte sa mesom ili pečenjem.
Pročitajte: Rolat kakav još niste probali - Glumica Milica Janketić ima recept koji ćete isprobati već danas
Praktična žena promo
Recept preuzet sa www.prakticnazena.tv
Slične Vesti
Idealno za Uskršnji post: Jednostavan i ukusan recept iz kuhinje Seke Aleksić (foto)
Recept za post iz kuhinje Seke Aleksić
03/04/2022
Saznajte višePročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)