Recept Milice Milše za uskršnji umak
Teško je reći ko se bolje snalazi u kuhinji, Milica Milša ili njen suprug Žarko Jokanović.
Oboje vole taj kutak i pravi su majstori, a svaki specijalitet im polazi za rukom jer je glavni sastojak – ljubav, koja je, kao što odavno znamo, glavni sastojak njihovog života.

Arhiva Hello!
Jednom prilikom glumica je otkrila da voli zdrave salate pune povrća i azijska jela, ali i ona koja su pripremale njene mama i baka. To je bila prava, domaćinski bogata trpeza, kaže.
I ona često ukućane iznenadi nekim raskošnim obrokom, a za predstojeći praznik predlaže jedan poseban dodatak ‒ ukusni umak. Lako se priprema. Probajte!
Pročitajte Tamara Vučić spremila zdrav ručak za 600 dinara, recept je tu (video)
Sastojci:
‒ 1 manja teglica rena
‒ 300 ml majoneza
‒ 1 mileram
‒ 2 čena belog luka
‒ 3 kašike peršuna
‒ 8 kuvanih jaja
‒ mladi luk
Praktična žena promo
Priprema
Pomešajte ren, majonez i mileram. Dodajte sitno iseckan peršun i beli luk. Smesu servirajte u pliću posudu, pa na nju stavite polovine kuvanih jaja. Sve pospite seckanim mladim lukom.
Umak servirajte sa mesom ili pečenjem.
Praktična žena promo
Slične Vesti
Savršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte višeNećete pogrešiti: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnji umak, gotov je dok kažete ren!
Recept Milice Milše za uskršnji umak
23/04/2022
Saznajte višePročitajte još
Anđela Abramović: Moja umetnost vas ne vodi u galeriju – već izvan realnosti
Anđela Abarmović otvorila prvu samostalnu izložbu
21/05/2025
Saznajte višeHONOR 400 serija stigla u Srbiju, AI kamera koja menja pravila igre
HONOR 400 serija stigla u Srbiju, AI kamera koja menja pravila igre
20/05/2025
Saznajte višeBojanin recept pravi hit među ljubiteljima dobrog zalogaja, tako sočno
Recept Bojane Stamenov je remek-delo
20/05/2025
Saznajte višeSad je jasno zašto je vitka: Evo kada je Iva Štrljić poslednji put pojela kolač
Iva Štrljić poštuje strog režim ishrane
20/05/2025
Saznajte više
Komentari (0)