Odolećete: Trik Nataše Bekvalac koji će vas naterati da kockicu čokolade ipak ne pojedete

Odolećete: Trik Nataše Bekvalac koji će vas naterati da kockicu čokolade ipak ne pojedete

Autor: | 18/08/2022

0

Trik Nataše Bekvalac koji će vas oduševiti 

Nataša Bekvalac jedva čeka početak septembra kada će se uputiti na drugu stranu Atlantika na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Nikad se nije bolje osećala, a tom dobrom osećaju verovatno doprinosi i to što kada stanete pred ogledalo, može da kaže: “Nataša, baš si dobra riba”.

‒ Sebe volim na drugačiji način. Zbog te ljubavi, ali i želje da Hani i Katji što duže trajem, vodim računa šta jedem i pijem. Ne uništavam se pod izgovorm da mi ovo ili ono predstavlja zadovoljstvo - otkriva Nataša za HELLO!

Pročitajte: Fotografija kao dokaz - Da li verujete da je ovo Nataša Bekvalac?

Boško Karanović

 

 Otkrijte nam formulu koja garantuje takvu liniju.

‒ Reč je o disciplini, dobroj organizaciji, hrani, negi, zdravom načinu života i aktivnosti, što fizičkoj, što životnoj. Sve je podjednako važno. Upoznajte svoj organizam i pronađite dobrog nutricionistu. 

Šta volite, a ne jedete, da bi vam ta haljina tako stajala?

Obožavam slatkiše, one industrijske, koji se smatraju najvećim grehom. Mogla bih čak da jedem i sam beli šećer. (smeh) Slatkiši mi najviše nedostaju, ali ne odričem ih se u potpunosti. Sve što je u malim dozama, pa i ako je pogrešno, može da prođe. Nekada odlučim da sebi dam nedelju dana oduška, znajući da će mi to doneti tri kilograma. Jednostavno, ne mogu da dugo, u kontinuitetu, budem pod kontrolom. Potrebno je da izgubim kontrolu da bih joj se vratila. (smeh)

Ovaj trik Nataše Bekvalac žene će već danas primeniti 

Šta radite kad vama se jede nešto “industrijsko i slatko”, a u periodu ste kad ne grešite?

‒ Zavaram se... Često iza gladi ili želje da nešto pojedemo stoji žeđ. Voda je uvek dobro rešenje za trenutne željice.

Boško Karanović

Koliko često vežbate?

‒ Trenutno sam van ustaljenog ritma jer sam stalno po hotelima, a inače vežbam pet puta nedeljno po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa Hanom i Katjom, potom ih odvezem u školu i školicu, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane deo vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko. Nisam žena koja voli da vežba, ali kada vidim šta mi ono donosi, ne samo fizički, već koliko se bolje osećam, o preskakanju treninga više nema govora.

Pročitajte: Javno priznala i sve iznenadila - Ovaj muškarac je najveća ljubav Nataše Bekvalac, pop zvezda nikad iskrenija

Boško Karanović

 

Od svega što je vezano za izgled, za šta najčešće govorite Hani: “Moraš to da radiš da bi za 25 godina izgledala kao ja”?

‒ Da pre spavanja obavezno mora da skine šminku, pažljivo i detaljno. Koža “živi” samo kad je čista.

Da li ste vi nekada prekršili to pravilo? 

‒ Bilo je raznih faza i situacija, ali to se nikada nije desilo. Ne bih mogla da zaspim jer bih se osećala prljavo.

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti