Guru Novaka Đokovića pomogao je Nataši Bekvalac kada joj je bilo najpotrebnije, večno će mu biti zahvalna

Guru Novaka Đokovića pomogao je Nataši Bekvalac kada joj je bilo najpotrebnije, večno će mu biti zahvalna

Autor: | 19/02/2022

0

Guru Novaka Đokovića pomogao je i Nataši Bekvalac

Reiki, tradicionalna japanska metoda nekonvencionalnog lečenja prirodnom energijom, mnogima je pomogla da se vrate u ravnotežu i oslobode se stresa. Principi ove tehnike su jednostavni i delotvorni, a veštim rukama praktičara poverenje poklanjaju i mnogi sportski asovi kada im je potrebna opšta relaksacija pred važno takmičenje. U našoj zemlji, naglo interesovanje za reiki usledilo je kada je Novak Đoković otkrio da je zahvaljujući masteru dr Žarku Iliću pronašao unutrašnji mir.

Pročitajte: Čovek iz senke - Ko je tajanstveni duhovni učitelj Novaka Đokovića koji mu je pomogao kad je bilo najteže

Instagram

 

No, Ilić za sebe kaže da nije nikakav guru, niti iscelitelj, već doktor klasične medicine. Reiki koji on primenjuje nije nikakav poseban dar, već tehnika koja se uči. Od ovog lekara sa značajnim iskustvom u istraživanju ljudske psihe koji se posvetio izučavanju i praktikovanju reikija pomoć su potražile još neke poznate ličnosti koje žele da poprave kvalitet života i podignu energiju i koncentraciju.

Pročitajte: Jelena Đoković o porocima mladosti - Bila sam otvorenija da probam ono što svi rade, telo je urlikalo na mene

Instagram

 

Guru Novaka Đokovića pomogao je Nataši da pobedi anksioznost

Sećate se kako je pre tačno dve godine Nataša Bekvalac „razvalila“ beogradsku Arenu? Spektaklu su prethodili meseci priprema, koje su umele da budu iscrpljujuće i da iz lepe pevačice izvuku i poslednji atom snage. Pre nastupa kojim je krunisala karijeru, pop zvezda se za pomoć obratila upravo učitelju Žarku. Posle samo nekoliko seansi bila je spremna da razori pola planete.

Pročitajte: Nataša Bekvalac prvi put o nasilju koje je pretrpela - Bila sam sveže porođena, nisam izašla ni iz babina

Bojana Janjić

 

Kako je poverila prijateljima, reiki master pomogao joj je da se oslobodi anksioznosti i treme. Ko je te večeri bio u Areni dobro se seća da je sve proteklo besprekorno i da su Bekvalčevoj na koncertu mogle da pozavide mnoge svetske zvezde.

Osim reikija Nataša upražnjava i rekonekciju, tretman kojim se razbijaju energetske blokade, a telo i duh se vraćaju u ravnotežu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti