Sa njom su skandali,  preživljavanje dan po dan... Nataša Bekvalac iskreno o ćerki Hani

Sa njom su skandali, preživljavanje dan po dan... Nataša Bekvalac iskreno o ćerki Hani

Autor: | 31/10/2023

0

Nataša Bekvalac nedavno je obeležila 43. rođendan povodom kojeg joj je priređeno nezaboravno putovanje. Iako godine prolaze, ne plaši se starenja i ne broji godine.

- Ja uopšte nisam grešila, samo sam imala teške lekcije - prokomentarisala je novosadska barbika.

Ata Images

 

Pevačica u emisiji "Una Due Tre" priznaje da se teško bori sa tinejdžerskim bubicama starije ćerke Hane.

- Svaki dan njenog odrastanja je božanstven, čak i oni dani koji su nam svima bili teški za nas su bili najveći rast koji se kao porodici mogao desiti. To nisu bubice, to su skandali! Svaka mama tinejdžerke  znaće o čemu pričam. To je preživljavanje dan po dan. Nema recepta i nikad nije mirno. Uvek kad se smiri znam da dolazi novi talas ludila, tako da moram da budem prespremna, zdrava i beskrajno jaka u srcu i u glavi - rekla je ona, a potom odgovorila da praktikuje mamine metode vaspitavanja.

Pročitajte: Prva tetovaža Hane Ikodinović - Na ruci inicijali, samo da se ne pokaje kao Nataša i Dača

- Moje metode su potpuno drugačije i skoro ništa osim onog lepog kućnog vaspitanja koje imamo nas tri imaju i moja deca. Potpuno je drugačije, ja sam vrl nežna - kazala je Nataša.

Instagram

 

Otkrila je i sličnosti Hane i Katje.

- Potpuno su drugačije. Naravno, postoje temperament i karakter, koji je sličan, ali sve ono što je nedostajalo kod Hane uopšte nema veze sa Katjom. I roditeljstvo sa Katjom donelo mi je potpuno novu vrstu energije, ali i dodatno angažovanje - istakla je Bekvalčeva za TV "Una".

Hana Ikodinović ima novu drugaricu, i ona je ćerka poznatih roditelja FOTO

Kada je reč o poslu, stopirala je dugo najavljivani album i pozabavila se nastupima i talent šou-programom u kome je član žirija.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dragan Klem

Slične Vesti